2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

1000 Receptu tortai

1000 receptu tortai Tortai - Kiekvienas ras tobuliausią desertą sau! Paprasčiau nebūna: nekeptas duonos TORTAS KALĖDOMS. Regis, dar šaldytuvas nespėja atsigauti nuo prigrūstų kalėdinių patiekalų, o jau mintys sukasi apie Naujųjų metų stalą.

1000 Receptu tortai
DELFI - „Tavo vaiko“ portalo receptų lobyne suradome penkis nekeptus tortus ir skanėstus, kuriuos rekomenduojame pasigaminti. Visi receptai su ingredientu: Ledai. Pyragai, tortai, bandelės, sausainiai, pyragaičiai.


Buvo tik mažutis pakelis traškių, pakepintų dumblių lapų, kurie valgomi kaip traškučiai.

1000 Receptu tortai
Teko suktis iš padėties - lipdžiau sušių pyragą - tortą. Dalinuosi savo receptu – tortu „Napoleonas“ su citrininiu kondensuoto pieno kremu. Norėdami žiūrėti daugiau iš 1000receptų. Receptai, patiekalai, kulinarija. Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake). Pasinaudodamas Napoleono torto receptu, aš sukūriau savo tortą, kurio.


D-550 (aš naudoju tik Malsenos miltus). Niekur neregėtas, ypatingai originalus, spalvingas ir sveikuoliškas blynų tortas užgavėnėms! Kalėdinio pyrago receptas su vaisiais, likeriu.

1000 Receptu tortai
Vienas iš 2015 metų atradimų yra būtent šis tortas (receptas iš čia). Kai visi kremai paruošti belieka surinkti tortą. Ir kadangi neskanių tortų išvis nebūna, arba būna tik išimtiniais. Ponia Irena mėgsta įvairius receptus išbandyti, pritaikyti savo šeimai. Sveikai gyvenanti pakruojietė medikė Zina ČEPAITIENĖ siūlo pasninko laiku pasigaminti vegetarišką tortą.


Atnaujintoje knygoje rasite virš 1000 gardžiausių Lietuvos šeimų receptų: užkandžių. Kalėdom, tortinėje vežiau 1000 km. Romanai, receptų knygos, enciklopedijos nuo 1eu. Ta proga dalinuosi šventiniu pyrago be nuodėmių receptu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...