2016 m. spalio 10 d., pirmadienis

Antkainis formule

Antkainis formule Antkainis – tai dydis, kurį prekybininkas „užsideda“ prie parduodamos prekės savikainos. O dabar bus PVM moketoja:prekės kaina+antkainis+ PVM. Antkainis dažniausiai išreiškiamas procentais ir parodo, kokiu dydžiu yra padidinta prekės pardavimo kaina lyginant su pirkimo kaina.

Antkainis formule
Antkainį galima įvesti procentais arba litais (valiuta). Tiems, kam reikia detalesnio paaiškinimo, rašau formulę:. Antkainis paprastai skaičiuojamas iš kainos atėmus savikainą ir šiuo atveju.
Antkainis formule
Parduotų prekių pirkimas dalijamas iš pirkimų(1:2X100)procentais 6. Rodo, kiek procentų pelno pridėta prie parduodamų prekių savikainos.


Kainos nustatymo metodas pridedant tam tikrą procentą ar pinigų kiekį - antkainį (markup) prie produkto gamybos kaštų, kad juos padengti ir gauti pelną. Procento apibrėžimo ir skaičiavimo formulė : Procentas (arba nuošimtis) yra šimtoji kurio nors kiekio ar. Naudodama 6 formulę, apskaičiuoju optimalią gaminio kainą:. Iš kur gaunami visi tie skaičiai, antkainio procentai it t. Pagal kokia formulę visa tai skaičiuojama. Lt, formulė rodo eilutę "Antkainis nn%", jei kaina. VKI skaičiuoti naudojama Laspeireso formulė:.

Antkainis formule
Mažmeninė kaina" skaičiavimo formulę, kad pardavimo dokumente. Gamybos kaina be PVM skaičiuojama pagal formulę:.


Užsakymų rūšys, Terminai, Antkainiai ir nuolaidos, %. Insulino preparatams taikoma formulė M = С. C = (0,95 x GESvid) + didmeninės prekybos antkainis + mažmeninės prekybos antkainis, jeigu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...