2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Apranga pagal figuros tipa

Apranga pagal figuros tipa Kūno linijos priklauso nuo jo proporcijų, o madinga, tinkanti apranga padeda išryškinti. Būtent pagal kūno siluetą įprastai skirimi penki figūros tipai: kriaušės. DELFI - Šventinių suknelių gidas padės išsirinkti suknelę visų figūrų moterims.

Apranga pagal figuros tipa
Ką rengtis, turint obuolio, kriaušės, smėlio laikrodžio figūros tipą? Sužinok perskaičiusi straipsnį! Išsiaiškinkite, kokio tipo jūsų figūra. Stiliaus patarimai pagal figūros tipą: obuoliukės.
Apranga pagal figuros tipa
Pastaruoju metu išpopuliarėjęs apsipirkimas internete privertė moteris atsigręžti į savo figūros.


Jei Jūsų klubai ir šlaunys platūs, krūtinė maža, liemuo ir pečiai siauri – Jūs kriaušės formos figūros atstovės. Prie tokios aprangos būtinai avėkite dailius aukštakulnius. Kiekvienos moters figūros tipas yra individualus. Figūros proporcijos priklauso nuo genetikos. Kaip išsirinkti idealiai tinkančią suknelę pagal figūros tipą. Aprangos gudrybės, padėsiančios atrodyti liekniau (8). Kokias kelnes rinktis pagal savo figūros tipą. Obuolio figūros tipo merginai svarbiausia yra neakcentuoti liemens srities.


Apranga pagal figuros tipa
Vienos po kitų garsenybės patyrė aprangos nesėkmes, o kai kurioms teko ir apsipykti su mados. Nustatykite savo figūros tipą ir tik tada rinkitės tinkamiausius drabužius. Kęstutis Rimdžius pasidalins savo ilgamete stiliaus kūrimo patirtimi ir kasdien pateiks praktiškų patarimų, kaip. Maža juoda suknelė - tai klasikinis elegantiškos moteriškos aprangos variantas, kuris tiesiog privalo būti kiekvienos moters drabužinėje. Kaip rengtis pagal figūros tipą „stačiakampis“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...