2016 m. spalio 29 d., šeštadienis

Ateroma galvoje

Ateroma galvoje Dažniausiai ateroma nekelia jokių problemų, yra neskausminga, odos spalvos. Užsikimšusi riebalinė liauka neleidžia sebumui išsiskirti į odos. Galvos odoje užauga įvairių darinių, jie būna gerybiniai ir piktybiniai.

Ateroma galvoje
Papiloma, keratoma, pigmentinės dėmės – odos senėjimo procesų rezultatas. Fibroma, ateroma – gerybiniai navikai. Ateromos formuojasi užsikimšus riebalų liaukai galvos odoje. Pasakykit man ka galima ytarti,kokia diagnoze galetu buti.


Ateroma galvoje
Galvoje atsirado daug guzu,skauda galva,kojos isbertos,is nosies bega kraujas. Visu pirma,tai sokiravo gydytojo pasakymas,nusirengt iki puses nuogai,stovejau su sokiruotu veidu,nes atejau pjaut guzo galvoje,o ne kazkur. Tie guzai ir riebaliniai sukietejimai gali atsirasti bet kurioje kuno vietoje, galvoje, ant veido, koju, ranku – kur tik panores. Apie ateromos galvoje gydymo ypatumas yra tai, kad oda yra jautri, ir suspaudžia su. Atheroma atrodo stora formavimas su aiškiais kontūrais. Aterosklerozė pažeidžia gyvybiškai svarbias kraujagysles – arterijas, kuriomis. Hiruško uklanjanje ateroma-moje iskustvo - Duration: 10:07.


Odos arba kremzlės pažeidimo suardymas. Odos ir poodinio audinio folikulinės cistos (įskaitant ateromas).

Ateroma galvoje
Dar viena grupė odos darinių yra ateromos (riebalinės cistos). Mūsų galvoje atsiranda baimės, kurios verčia mus jaustis nepatogiai, verčia. Tas darinys greičiausiai yra ateroma. Tokį darinį patarčiau šalinti operaciniu būdu.


Praėjo beveik 4 savaitės nuo to laiko( trūksta 2 dienų), kai galvoje sau nuspaudžiau starto gaiduką ir pradėjau high-fat eating. Embolijos atveju embolas į galvos smege-.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...