2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Auksas panevezyje

Auksas panevezyje Užstatu gali būti: kompiuteris, technika, auksas, kolekcinės monetos, ratlankiai, telefonas ir kt. Sutarus dėl sąlygų, paskolą suteiksime per 15 minu. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Auksas panevezyje
Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Aukso, sidabro gaminiai, bižuterija, laikrodžiai, mažmeninė prekyba. Vienintelis ir didžiausias tokios koncepcijos prekybos bei pramogų centras Panevėžyje.


Auksas panevezyje
Panevėžio pareigūnai išnarpliojo ir teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 6 asmenys kaltinami įžūliai vidury baltos dienos apiplėšę. UAB „Aukso deivė“ savo veiklą pradėjo vykdyti nuo 1997 metu. Kolektyvas šioje srityje dirba nuo 1993 metų ir yra patyrę darbuotojai. Visus šiuos aukso gaminius jau esame gavę ir už juos sumokėję jų buvusiems savininkams. Jeigu ir Jūs turite nereikalingo aukso - būtinai atsiųskite jį mums. Sidabro dirbiniai; Aukso dirbiniai; Aukso dirbiniai su brangakmeniais; Sidabro indai ir stalo. Auksas panevezyje – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Panevėžyje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Alytuje, Druskininkuose, Plungėje.


Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais.

Auksas panevezyje
ALIASIS KORALAS, UAB - juvelyriniai dirbiniai: žiedai, kolje, auskarai, sagės, vestuviniai žiedai, grandinėlės. Aukso ir sidabro medaliai panevėžiečiui plaukikui Europos žaidynėse, atsinaujinusi Panevėžio greitosios bazė, Panevėžio miesto tarybos. KTU mechatronikos institutas studentai gynimas 09. Emigraciją kaip vienintelį būdą susikurti materialinę gerovę dažnai regintis. Auksocentras savo veiklą pradėjo 1998 metais ir yra viena seniausių juvelyrikos įmonių Lietuvoje. Prekybos tinklą sudaro 10 parduotuvių Vilniuje ir Kaune. Parduotuves „Kamėja“ rasite Vilniuje (PLC...


63B; Čiurlionio g. 50), Panevėžyje (PLC „Babilonas“, Savitiškio g. 61).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...