2016 m. spalio 4 d., antradienis

Bite internetas

Bite internetas Išsirinkite interneto planą telefonui, kompiuteriui ar planšetei pagal savo poreikį. Mobilaus ryšio ir interneto išmaniosios paslaugos. Planai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti įrenginiai. BITĖS neribotų pokalbių planai verslui su GB, kurie galioja visoje Europos sąjungoje! Nemokamos ekrano draudimo, interneto apsaugos bei mobiliojo ryšio. Didesni duomenų kiekiai – keiskitės dokumentais, naršykite internete ir sekite naujienas. Mano BITĖ“ programėlė „Android“ telefonams.

Bite internetas
Apie naudojamas BITĖS paslaugas sužinokite dar paprasčiau.


Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Bitė Lietuva. Pasikeičiau kortelę, kad gaudytų 4G internetą, pasigailėjau, internetas lėtas, kaip kada išvis nieko neina. Neriboti pokalbių ir interneto planai. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių. Visi didieji operatoriai siūlo savo klientams ir išankstinio mokėjimo interneto planus. Tačiau paslaugų sąlygos labai skiriasi. Išeitis atrodo paprasta – mobilusis internetas.

Bite internetas
Vieni operatoriai jį teikia brangiau, kiti pigiau, o treti kaip „BITĖ Lietuva“ kažkokio didelio.


Lt, internetas) neribota ∞ edit: bite. Skambino šiandien iš bites siūlė interneta užsisakyt nuo 50-100mb. BITĖ Lietuva“ siūlo mobiliojo interneto paslaugas telefonams, planšetėms, bei kompiuteriams. Lietuvoje siūlo „OMNITEL“ ir „TELE2“, o „BITĖ. Hrenchuko, greičiausia „Bitė“ buvo ir ketvirtąjį ketvirtį, tačiau. Toks interneto greitis jau prieinamas klientams, kurie turi 4G++.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...