2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Butikas reiksme

Butikas reiksme Teorija lieka teorija, o praktika rodo, kad butiko reikšmė smarkiai prasiplėtusi ir nutolusi nuo pradinio apibrėžimo. Brangių skudurų(armani, d&g ir panasus) ir šmutkių parduotuve. Kilęs iš prancūzų kalbos (le butique).

Butikas reiksme
A small retail shop that specializes in gifts, fashionable clothes, accessories, or food. Kiti žodynai: anglų - lietuviųbaltarusių - lietuviųbulgarų. Pacevičiūtė atskleidžia, kad vietoj butiko turėjo būti kavinė. Trečiadienio vakarą Vilniaus senamiestyje duris atvėrė naujas nedidelis lietuvių dizainerių butikas „Moustache Boutique“, kuriame bus galima.
Butikas reiksme
Smulkmena, bet turinti didelę reikšmę.


Pirmasis Coco Chanel butikas Paryžiuje, atidarytas dar 1910 m. Pravėrus mažojo butiko duris mus su šypsena pasitiko stilingoji jo savininkė. Apie mados reikšmę savo gyvenime niekada labai negalvojau. Atidarymo dieną butiko patalpose startavo 15 prekės ženklų. Kasdien siūlydami skirtingus derinius. Lighthauzas“ atspindi žodžio „butikas“ reikšmę – siekiame, kad pas mus būtų jauku, malonu ir. Būdvardis gatavas, gatava vartojamas reikšme „baigtas, padarytas, atliktas“: Darbas jau gatavas. Viršelis gatavas, tik reikia jį atidžiai užklijuoti.

Butikas reiksme
Priminkite, prašau, skaičiaus „7“ simbolinę reikšmę?


Geras jausmas, kai turistai atranda mus, nes yra gavę dovanų iš mūsų „butiko“ (šypsosi). Parduodamas butikas (drabužiai, vaikų apranga, rankdarbiai) Kaune,Vilniaus g. Mielos seserys, dar vienas skaitinys, kuris gali turėti reikšmę jūsų gyvenime. GO9“ sėkmingai veikia labdaros butikas ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...