2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

Deklai samsung galaxy s7

Deklai samsung galaxy s7 Greitas (1-3 darbo dienos) ir nemokamas pristatymas užsakymams. Deklai samsung telefonams, galaxy s6 7 edge plus, s5 mini, s4 mini, s3 mini neo. Geros kainos, didėlis pasirinkimas- silikoniniai, plastikiniai, odiniai, atverčiami ir ariginalus mobiliųjų telefonų dėklai.

Deklai samsung galaxy s7
Didėlis pasirinkimas Smasung S7 mobiliųjų telefonų dėklų. Tūrime silikoninius, plastikinius, odiniu ir originalius telefonų dėklus. Samsung S7 EDGE dėklai telefonams. Pusiau minkšti dėklai Galaxy S7 Edge.
Deklai samsung galaxy s7
Su „Galaxy S7 Clear“ dėklu pademonstruokite Galaxy S7 ploną konstrukciją ir glotnias metalo linijas.


Apsaugokite savo Galaxy S7 stilingai su stangriu dėklu. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Jūsų svarbioji kortelė yra saugi, nes dėklas tvirtai priglunda prie „Galaxy S7“ ir „S7 edge“ ir pagrąžina telefono išvaizdą. Back Case S-Line Nokia 510 Lumia" telefono dėklas. Yra ir įvairiausių kitokių atverčiamų bei. Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2016-11-21 iki 2016-11-26.


Ypatingai ploni - tik 0,3 mm storio.

Deklai samsung galaxy s7
Vos pastebimi ir vos juntami ant telefono. Puikiai tinka Jūsų telefono modeliui. Neuždengia telefono jungčių ir nesumažina. Kompaktiški, praktiški, stilingi. Nuotraukos yra tik parodomosios, todėl gali neatitikti prietaiso modelio. Mėlynas plonas 0,3mm silikoninis dėklas. Dėklai, galiniai dangteliai ir įmovos.


Dėklas BACK CASE MIRROR (grey) telefonui. Silikoninis dėklas SAMSUNG GALAXY S7 -tai papildoma apsauga Jūsų įrenginiui, kuri sėkmingai atlaikys ir apsaugos telefoną nuo įbrėžimų ir smūgių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...