2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

Filmai tikrais faktais 2016

Filmai tikrais faktais 2016 Ji pristato 13 naujų filmų, kurie yra sukurti pagal tikras istorijas. Holivudo žvaigždės Natalie Dormer siaubo filmą „tikra istorija“, šiek. Kol laukiate didžiausių 2016-ųjų premjerų, siūlome jums prisiminti.

Filmai tikrais faktais 2016
Kartais sužinai kad tai tikra istorija, tik filmo pabaigoje, arba filmo aprašyme nėra rašoma, kad tai tikrais įvykiais paremtas filmas, tas užknisa. Kartais visai smagu jaukiai įsitaisius stebėti siaubo filmą ir žinoti, kad tau niekas negresia, tačiau vien tik pagalvojus, kad visa tai kažkam nutiko. Paskutinius kelis metus žiūrėjau filmus psichologijos, psichiatrijos.


Tai tikrais faktais paremta istorija apie jauną merginą, kuri nepritapo prie ją supančios aplinkos – šeimos, mokyklos, draugų.

Filmai tikrais faktais 2016
Dauguma režisierių teigia, jog jie kuria ne dokumentinius filmus, todėl neprivalą laikytis biografijos ir istorinių faktų tikslumo. Rush“ pasakojama tikrais įvykiais paremta istorija apie 1976 metais. Paremtas tikrais faktais filmas apie jaunuolius, pradėjusius kurti žaislines raketas, dėl stipendijos koledžui. Filmas paremtas tikrais faktais ir filmuotas Estijoje, 2007 metais. Goodfellas (1990)Paremta tikrais faktais istorija apie airių-italų kilmės amerikietį Henrrį Hillą, buvusį mafijos nariu.


Juolabiau, kad jis paremtas tikrais faktais, kas prideda gero papildomo prieskonio! Naujausi, geriausi siaubo filmai nemokamai, komedijos, animacija, populiariausi serialai, filmukai. Tagų debesis » paremti tikrais faktais. Dažniausiai komedijos ir lengvo turinio romantiniai filmai, dramos.

Filmai tikrais faktais 2016
Mano pateiktame sąraše yra labai įdomių filmų, sukurtų pagal tikrus faktus ir tikrus žmones. Ypač siaubo mėgėjus sudominti turėtų tai, kad „Išvarymas“ yra sukurtas pagal tikrus faktus – demonologų pora Edas ir Lorraine Warrenai. Su juo į susitikimą net devynis kartus skrido filmų „Būrys“, „Volstrytas“, „Gimę žudyti“, „The Doors“ ir kt.


LRT Radijo laida „Kultūros savaitė“, LRT. Gairės: tikri faktai, filmai, tikrovė, atitinka. Geriausias 2015 metų filmas paremtas tikrais įvykiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...