2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

Gintaru verimas kretingoje

Gintaru verimas kretingoje Traktoriaus vairuotojas Rytų Anglijos ūkyj. Informacija apie ūkį ir galimus darbus: Ūkis 52. Ieško darbo Lietuvoje ir užsienyje: auklė, siuvėja, administratorė, pardavėja, buhalterė, virėja, santechnikas, statybininkas, darbas namuose ir kt.

Gintaru verimas kretingoje
Gintaro apdirbimo ceche reikalingi darbuotojai šiems darbams:- gintaro poliravimas. Sveikos, padiskutuokime apie gintaro vėrimą, gręžimą namuose. Gal kas užsiimate, ar labai vargina ir kiek realiai galima iš to uždirbti? Klaipėdoje skelbimas: darbas gintaru karpytojams.
Gintaru verimas kretingoje
Skelbimai Paieška gintaru verimas kretingoje - Skelbimai Visiems, įdėti nemokamą skelbimą.


Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai skelbimų. Astijaus Jasaičio gintaro dirbinių įmonė NAPOLEONAS. Gintaro Kainos: Kainos nurodytos pagal svorį (100 gramų) Gintariniai karoliai su defektais - 700 eurų. Jei bus norinciu,pamokinsiu,kaip dirbti su gintaru ir sidabru,kiek as zinau. Nelegaliai,o gal ir legaliai prekiauja Kretingoje , Klaipedoje,o anksciau ir. Arminuka man galesi palikti saugoti ;) o del gintaro tai tik maciau iesko darbo bet neradau kad siulytu. Ieškome vadovo vaikų vasaros stovykloje. Sodyba netoli Vilniaus kviečia dirbti stovyklos vadovu(e) vaikų vasaros stovykloje.


Gintaru verimas kretingoje
Galioja nuo: 2015-02-10 iki 2015-03-12 - Palanga, Kretinga, Skuodas. Populiariausios paieškos: Apyrankių gamyba, Gintaro papuošalų kūrimas ir gamyba, Papuošalų ir aksesuarų iš karoliukų vėrimas. Didelis gražus geltonas su baltu gintaras 35 Eur Skaidrus lašelis 10 Eur, gelsvi po 20 Eur, žalsvi po 15 Eur. Mizgirio gintaro galerija-muziejus, Miško filialas. Vykdyti profesionaliojo meno sklaidą Kretingos rajone. Dvi dienas truksiančios šventės "Gintaro.


Tiesa, jiems atiteks šiek tiek paprastesnė, tačiau apsukrumo reikalaujanti užduotis - karolių vėrimas. Bartuva", jungiančio Skuodo, Kretingos, Palangos ir Liepojos savivaldybes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...