2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Headex atsiliepimai 2016

Headex atsiliepimai 2016 Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Headex. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Metus laiko registravesis esu Headex, kad noreciau rasti darba sau su zmona.

Headex atsiliepimai 2016
Su Headex - jo visada yra ir bus! Darbas, darbo sąlygos » Headex, UAB » Skundai, atsiliepimai, vertinimai, komentarai » 24 psl. Laba diena, susiduriau su tokia situacija, ejau i pokalbi del laikino darbo i firma, mane priema dirbti, bet esme kad priema per firma HEADEX. Nesvarbu (2016-11-18), Neigiamas Melagiai, apgavikai, zmones apgaudineja!


Headex atsiliepimai 2016
Kidalovo (2016-12-08), Neigiamas Buvau padirbau 2 denos ir isvazevau. Geriausi darbo skelbimai kiekvienam ieškančiajam darbo, geriausi kandidatai kiekvienam darbdaviui. Darbo skelbimų pasirinkimas - Headex, UAB (25). Personalo atrankos ir nuomos bendrovė "Headex" šiuo metu į Vokietiją yra išsiuntusi 300 darbuotojų. Dauguma jų dirba logistikos srityje. Jau 12 metų veikiančios laikinojo įdarbinimo agentūros „Headex Group“ vykdančioji direktorė Viktorija.


Gal yra narių, kurie buvot įsidarbinę ar dabar dar dirbat per Headex ar Heiga. Lietuvai, nes būsite įdarbinti čia. Atsakymas į solveigax žinutę, 2016-12-06 15:40, (peržiūrėti).

Headex atsiliepimai 2016
Tarptautinė personalo nuomos ir rangos įmonių grupė „Headex Group“. Sarunas Rudkovskis, 2016-12-30 09:44:29. Informacija: Qbis vertinimas:.


Panaši tarptautinė įdarbinimo agentūra „Headex“ darbuotojų ieško, platindama skelbimus Mažeikių daugiabučių laiptinėse. Geras darbo sąlygas ir darbui reikalingas priemones; - Patrauklų ir laiku mokamą atlyginimą; - Socialines garantijas; - Darbą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...