2016 m. spalio 28 d., penktadienis

Indaujos naudotos

Indaujos naudotos Naudota indauja, tamsaus medžio, parvežta iš Vokietijos. Parduodu kokybišką, pagal užsakymą gamintą indaują su lentynomis ir dideliais 2 stalčiais. Naudotos indaujos Lietuvoje, įmonių paieška Info.

Indaujos naudotos
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mazai naudota, labai grazi svetaines sekcija. Sekcijos, bufetai ir indaujos, viskas Jūsų valgomąjam. Antikvarinė indauja puošta piešiniais ir bronza.


Indaujos naudotos
Yra keli pabalimai nuo saulės- priekinių durelių rėmuose. Truputį atsiklijavęs lukštas indaujos viršutinėje dalyje. Natūralaus medžio, iš plokščių, kampinės sekcijos, bufetai, indaujos. Parduodamos naujos ir naudotos sekcijos,bufetai. Vokietijos, kurių kokybės ir kainos santykis neretai būna tiesiog. Baldai yra be defektų, labai geros kokybės.


Gero stovio indauja ,veidrodinis vidus su lemputem kaina:390 eur. Matmenys 150x57x205cm,lentynos per visą indaujos ilgį. Gamybai įprastai naudotos itin prabangios medžiagos – raudonmedis, riešutmedis, juodmedis, dekore.

Indaujos naudotos
Viršutinis indaujos skyrius – vitrininio tipo spintelė, suskirstyta į lentynas viduje. Naudotų, senovinių ir antikvarinių baldų, bei interjero detalių parduotuvė Vilniuje. Vokiečiai yra labai tvarkingi, kelerius ar keliolika metų naudotas baldas vis. Vakariečių mėgstamos ąžuolinės spintelės, komodos, indaujos, bufetai, stalai ar. VEDRANA prekybos centre rasite aibę jums patiksiančių baldų: naudotos sekcijos, naudotos indaujos, naudotos komodos, antikvarinės spintos, naudotos.


Baldų kainas matysite po nuotraukomis (paspaudus ant nuotraukos).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...