2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Indaujos vitrinos

Indaujos vitrinos Kategorija: INDAUJOS, VITRINOS, LENTYNOS. Kokybiškos ir stilingos valgomojo indaujos bei vitrinos iš gamintojų sandėlių už patrauklią kainą. Galimas apmokėjimas po baldų pristatymo.

Indaujos vitrinos
Vitrinos, indaujos internetu pigiau! Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Svetainės vitrinos - baldai, kuriuose laikomi ekspoziciniai daiktai - suvenyrai, taurės ar puošnus indai. Pgaminta iš aukštos kokybės laminuotos medžio plokštės, turinčios aiškią struktūrą, storų ir tvirtų stalviršių.
Indaujos vitrinos
Valgomojo vitrinos - puikus pasirinkimas norintiems tvarkos namuose.


Permatomi stiklai padeda sukurti įmantrų interjerą nekaupiant dulkių ant daiktų. Berry indaujos – didžiausias pasirinkimas. Klasikinis, nestandartinis dizainas, modernūs, stilingi modeliai. Sūpynės ir hamakai mažiems ir dideliems. Patvari metalinė konstrukcija, lengva sumontuoti, paprasta naudotis. Staltiesės, servetėlės, žvakės – visam šiam romantiškų vakarienių turtui rasti tinkamą vietą nėra taip jau paprasta. Laimei, mūsų spintos ir kiti valgomojo daiktų.


Parduodama indauja - vitrina Prekės kodas - 17.

Indaujos vitrinos
Klaipėda Info - 861338839 Daugiau baldu rasite paspaudę šiame skelbime žemiau esančią nuorodą - visi. Apmokėti už prekes galite grynaisiais ar banko kortele baldų pristatymo metu. BF AVALON indauja (su LED apšvietimu). Tradiciškai indaujos bei vitrinos priskiriamos prie papildomų baldų, atliekančios daiktų eksponavimo funkcijas. Ease baldų produkcija: vitrinos, indaujos, vitrinos svetainei. Indaujos dažniausiai būna suskirstytos.


Pirmiausia jums reikia nuspręsti: teikiate pirmenybę moderniam ar klasikiniam. IŠSKIRTINIO DIZAINO IR KOKYBĖS INTERJERO AKSESUARAI IR BALDAI.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...