2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Knygos kiekvienam

Knygos kiekvienam Jus patekote į skaitytų knygų knygynėlio, įsikūrusio Vilniuje, Erfurto g. Pigiai įsigyti knygų ir žurnalų įvairiomis kalbomis, taip pat vinilų, atvirukų ir kitų. Knygos kiekvienam, Vilnius, Lithuania. KNYGOS KIEKVIENAM, knygynėlis, Įmonės informacija. Norėdami jį peržiūrėti, įveskite slaptažodį: Slaptažodis:. Atėjo laikas, ir štai – tu pradedi keistis. Mažasis mamytės berniukas virsta suaugusiu.

Knygos kiekvienam
The film till now: A survey of world cinema. Pirk OGINSKIŲ DVARO VIRTUVĖJE: knyga kiekvienam, norinčiam daugiau žinoti apie kasdienį gyvenimą XVIII–XIX a. Oginskių dvaruose ir patiems išbandyti.


Tai neįvyksta per vieną naktį ir visiems berniukams. Pas mus galite pigiai įsigyti knygų, žurnalų, atviručių ir kitų smulkmenų. Mažų kainų zonoje – knygos kiekvieno skoniui. Vėstant orams ir temstant vakarams, siūlome puikius kainų pasiūlymus puikioms knygoms. Tik ką pasirodė knyga „Egzekutorius“ (Armijos Krajovos žudiko išpažintis), kurią turėtų perskaityti kiekvienas mąstantis žmogus. Kiekvienas vaikas, mažas ir truputį paaugęs, save, savo vidinį pasaulį kuria gaudamas vienokią ar kitokią informaciją apie jį supančius žmones.


Knygos kiekvienam
Didelis knygų pasirinkimas įvairiomis kalbomis. Ukmergės Senasis knygynas įsikūręs pačiame Ukmergės miesto centre. Su šiuo knygynu užaugo ne viena žmogaus. Nereikalingų knygų ir žurnalų priėmimas. Keliems psichologams buvo užduotas vienas klausimas: „Kokią knygą ar knygas jūs rekomenduotumėte perskaityti kiekvienam?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...