2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Kojiniu mezgimas kiaurarasciu

Kojiniu mezgimas kiaurarasciu Kiauraraštis tikrai nėra sudėtingas. Tai puikus kiauraraščio pavyzdys, tinkantis šalikui, kaklaskarei ar. Jis tinka kaklo užbaigimui, kojinių kraštui (mezgant nuo pirštų).

Kojiniu mezgimas kiaurarasciu
Megzdami kiauraraštį, atkreipkite. Batukų mezgimas – žymiai paprastesnis nei kojinyčių. Apmetama 12 akių ant dviejų virbalų ir mezgama 44. Kojinės, blauzdinės, šlepetės15 žin.


Kojiniu mezgimas kiaurarasciu
Mezgimo raštai - Страница 3415 žin. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Užmestų akių skaičius turi būti lyginis. Priklausomai nuo mezgimo tankumo, siūlų storio, vienai kojinių. Rankovės – nesudėtingu kiauraraščiu. Riešinių mezgimo schemos ir raštai. Pasikartosiu, bet kojinės man yra iš tų mezginių, kuriuos tiesiog reikia numegzti. Artėja ruduo, kada mažasis darželyje ims po balas braidyti ir.


Pirstines, kepures, kojines(98), Pakrasteliu apmezgimas(43), Pagalveles(32), Nertos sukneles(494), Nertos geles(65).

Kojiniu mezgimas kiaurarasciu
Tai ji priderino kojines prie žydro dangaus, koks jis buvo mezgimo metu. Nepaisant tarpais gana susimargavusių abiejų siūlų, mezgimas pasirodė įtraukiantis. Gražvydės Norkienės megztos kojinės iš Drops Alpaca 601 ir Delight 08. Sveiki atvykę į mezgimo zoną Vilna su linu Pirmadienis, 27 Vasaris 2017 00:00. Renkantis mezgimo raštus labai svarbu pritaikyti tiek virbalų, tiek siūlų storį. Jei norite, kad mezgamas daiktas būtų lengvas ir purus, rinkitės kiauraraščio raštus. Viena Latvijos mezgėja, dalyvavusi ir šiemet vykusiame pirmajame Baltijos kojinių mezgimo čempionate, mezgė lietuvišką raštą kiauraraščiu.


Baltoji meška" nemokama mezgimo schema.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...