2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Kroatija kainos

Kroatija kainos Turbūt esi girdėjęs, kad Kroatijoje labai gražu, tiesa? Kainos Kroatijoje yra maždaug 10 – 20 % žemesnės nei kitose Europos sąjungos valstybėse. Turistiniai miestai ir kurortai yra kur kas brangesni, nei paprasti.

Kroatija kainos
Važiuojant taksi 1 kilometro kaina bus maždaug 8 kunos. Kroatija, Italija, Slovėnija, Rijeka, Postoina, Rovinis, Pula, Liubliana. Kelionės į Kroatiją vilioja saulėtomis vasaromis, spalvinga gamtos įvairove bei kultūriniu paveldu.


Krištoliniai Adrijos jūros bangų atodūsiai pakeri matyt visus.

Kroatija kainos
Kelionės į Kroatiją laukėme kaip kokio išganymo, nes jau buvome pavargę nuo lietingo, drėgno, neįšylančio oro, nuo rutinos, darbų ir t. Kroatijos pakrantėje daugiausia saulėtų valandų Europoje – 2600. Kroatiją nusprendėme vykti per Lenkiją, Čekiją, Austriją, Slovėniją. Vėliau apsipirkome prekybos centre, nes maisto kainos čia pigesnės nei. Juodkalnijos su Kroatija nelabai galiu palyginti, nes kroatiją tik pravažiavę tranzitu, bet užteko ir to įšsitikinti, kad kainos aukštokos, bet ten. Parduodamas, Nuosavybė, Kroatija: Realigro.


Papildoma nuolaida perkant internetu ‑2%. Naršykite pagal miestus ir skaitykite nekilnojamojo. Visų kempingo vietų, kurių buvimo taškas Kroatija, paieška pagal žemėlapį, įrangą.

Kroatija kainos
Kroatiją: akcijos, nuolaidos, paskutinės minutės kelionė, skrydis lėktuvu, bilietai internetu. Prieini, pasižiūri ir nueini“ – šmaikštauja. Tačiau iš tiesų, kainos Kroatijoje „nesikandžioja“.


Maisto produktai kainuoja panašiai, kaip ir pas mus. Kaip su automobiliu per kelias dienas pasiekti Kroatiją ir turiningai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...