2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Naktis karpiu dvare kaina

Naktis karpiu dvare kaina Iš tiesų ten vyksta edukacinė programa. Mes nesiekiame lankytojų priblokšti brangiais gyvosios istorijos pasirodymais. Joniškėlio krašto muziejus kviečia lankytojus į naktį Karpių dvare.

Naktis karpiu dvare kaina
Naktis Karpių dvare“ Šimtamečių medžių apsuptis ir aklina tamsa. Lt už 115 Lt vertės kelionę ir šiurpią naktį "Karpių dvare"! Lankomų objektų skaičius lankymo tvarka ir įėjimo bilietų kaina gali kisti. Paįstrio Juozo Zikaro vidurinės mokyklos ir Skaistgirių skyriaus mokytojai spalio 29 dieną lankėsi edukacinėje kelionėje.
Naktis karpiu dvare kaina
Lietuviško naminio vyno degustacija Karpių dvaro menėje (nuo 19.30 val. iki 21.30 val.).


Pastaba: kelionės data ir kaina derinama agentūroje. Muziejų nakties“ organizatoriai garantuoja nepakartojamą aplinką, daug. DELFI - Jau septyniasdešimt metų, kaip Joniškėlyje nebegyvena Karpiai. Ant pasaulio lėtai leidžiasi nakties uždanga. Ir, aišku, visos Šiaurės Lietuvos puošmena – Karpių giminės dvaras! Iki šiol dvare naktį girdimi bėgančios moters žingsniai. Ideali audra“ žlugdo smukdo naftos kainas ir skandina Rusijos rublį.


Pakruojo dvaras – tikro dvarietiško gyvenimo pavyzdys, Joniškėlio. LIETUVIŠKI KERAI SVAIGINA KAIP VYNAS už puikią kainą. Ar turėtumėte drąsos įžengti į dvaro požemius naktį? Ispanijos atgabentos juodosios rožės, kurią savo gyvybės kaina nuo sniego. Vėliau mūsų laukė įdomi ir skani vyno degustacija Karpių dvare. All inclusive“ J Tai gerai, kad paėmėm gidą dasimetę po litą prie bilieto kainos. Vieną ypatingą naktį jums tikrai nesivaidens.


Liepos 28 d, šeštadienį, įspūdingasis Karpių dvaras kviečia į stebuklų, muzikos ir reginių naktį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...