2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

Naujagimio megztas vokelis

Naujagimio megztas vokelis Rankų darbo minkštas, šiltas ir švelnus vokelis iš vilnos. Jei spalva netinka, galiu numegzti pagal jūsų norus. Megztas vokelis naujagimiui - Vokelis naujagimiui.

Naujagimio megztas vokelis
Tiktu į vežimėlį ar siaip šaltais vakarais miegoti. Vokelis" kūdikiui (tiesa, nertas, o ne megztas). Jei noriu vis tik naujagimiui megzti vokelį be siūlių,darant reglanto rankoves, kokie variantai su. Kombinezonai kūdikiams, nuo gimimo50 žin.


Naujagimio megztas vokelis
Supermama VilmaM kūdikio kraiteliui paruošė megztą-siūtą vokelį: Matmenys: plotis 40. Sveikutes, as irgi megeja pamezgeti, dabar vokeli bandau nunerti, tik nezinau koki pamusaliuka isiuti. Labai patogus norint pakeisti sauskelnes, nes atsisega apačioje. Naujagimio vokelis "Softi Plus" mėlynos sp. IngridaG - Šiltas megztas vokelis kūdikiui. Kategorijos Drabužiai vaikamsMezginiai. GREEN ROSE kūdikio kraitelis: šliaužtinukai, smėlinukai, kepurytės Tokių naujagimio marškinėlių.


KEPURYTĖS kūdikiams ir vaikams Megztos kepurytės berniukams su begemotu 44-50cm Megztos kepurytės. Rankdarbiai: Kūdikių, vaikų rūbeliai.

Naujagimio megztas vokelis
Aukštos kokybės, šiltas ir švelnus vokelis - antklodė naujagimiui. Gobtuvas užsegamas spaudėmis, dėl to galima atsegti ir ištiesti. Vokelio šonas ir apačia atsegama užtrauktuku, dėl to labai. Vasarinis vokelis Kreminiai drambliukai. Dvipusis šiltas pledukas LOVE, mėlynas. Kokybiškas, šiltas, minkštas bei švelnus dvigubas pledukas.


Puikiai tinka naudojimui namuose ir lauke. Lt; Vokelis naujagimiui motomegeja 6 € 21 Lt. STOKKE apklotas megztas black multi 177806. ANKRAS naujagimio vokelis ZOO 80x80cm. Norvegiškas komplektukas naujagimiui. Kepurytė naujagimiui "Ežiukas" Pamokėlę kaip megzti su nuotraukom radau rusaičių.


GREEN ROSE vilnonis vokelis: miegmaišiai kūdikiams, vokelis naujagimiui, vokelis kūdikiui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...