2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

Padekojimas gimtadienio proga

Padekojimas gimtadienio proga Noriu padėkoti visiems draugams už gražius gimtadienio sveikinimus ir linkėjimus, už tai, kad pasijutau svarbi, nepamiršta ir mylima. Kadangi šiandien technologijos leido susilaukti daugybės sveikinimų gimtadienio proga, noriu už visus juos padėkoti. Ačiū visiems buvusiems šią dieną šalia – savo šypsenomis.

Padekojimas gimtadienio proga
Lai Tavo gimimo diena ir visos ateinančios dienos būna apgaubtos laimės, pripildytos juoko, suvyniotos į. Dėkoju visiems už sveikinimus ir linkėjimus, už dėmesį, už tai, kad esate. Tegul kiekvienas geras žodis grįžta į. Noriu visiems nuoširdžiai padėkoti už visus gimtadieninius sveikinimus.
Padekojimas gimtadienio proga
Ačiū - sužadėtiniui Artūrui, kuris kenčia mano kaprizus ir gimtadienio rytą kantriai ilgai. Noriu pasidalinti jūsų mintimis, kurios man ne tik sušildė širdį, bet ir davė daug.


Leiskite padėkoti už lengvą gyvenimą Jūsų namuose. Jubiliejus tai labai nuostabi šventė, todėl tik. Tai sveikinimai mamos dienos proga turi būti patys gražiausi ir geriausi! Gimtadienio rytą Jums po langu suskambės. Su pastaraisiais be progos galiu pasidaryti malonius pasisedėjimus prie. Už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą gimtadienio proga 2 darbuotojams buvo pareikšta direktoriaus padėka.


Už sąžiningai ir labai gerai atliekamą.

Padekojimas gimtadienio proga
Pusseseres gimtadienis,noriu pasveikint,bet nerandu graziu zodziu. Aš noriu padaryti įrėmintą padėka, tad žodžiai gali būti ir neeiluoti, paprasti nuoširdūs. Laba diena, Gal kas turit jubiliato kalbą, padėką svečiams g. Tikras buvo tik gimtadienis - o realiam gyvenime aš ne Kotryna ir ne senbernis. O kodėl jei jau senbernis - tai jau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...