2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Pakabukai su deimantais

Pakabukai su deimantais Moterims mėgstančioms išskirtinę prabangą. Centrinio brilianto svoris yra 0,10 ct, mažų briliantų bendras svoris – 0,38 ct. Pakabukas su safyru ir briliantais.

Pakabukai su deimantais
Safyras yra 1,00 ct, briliantai – 0,21 ct, H spalvos, SI skaidrumo. Auksinis pakabukas briaunuotas deimantu - burbuliukas. Raudono ir balto aukso pakabukas su brilijantu 0,08 ct. Auksiniai pakabukai, kryželiai, zodiako ženklai.


Pakabukai su deimantais
Internetinė parduotuvė BRASCO Juvelyrika: patogi svetainė, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas. Parduodamas senoviškas pakabukas su deimantais. Pageidaujantiems įsigyti grandinėlę konkrečiam pakabukui rekomenduojame atsinešti jį į BAREKET saloną. Nesvarbu, kokio vėrinio norite, Jūs visuomet jį galite pritaikyti sau pasirinkdami akmenius, deimantus. Ovalo formos pakabutis su rubinu, kurį puošia dvigubas deimantų ratas. Papuošalą kūrė juvelyrikos kompanija iš Italijos „Mirco Visconi“. Firetti, Otto, Grandinėlės ir pakabukai, kaina € 157. OTTO internetinė parduotuvė: drabužiai, avalynė, suknelės.


Miss Sixty žavingas pakabukas su tikru deimantu.

Pakabukai su deimantais
Galimi įvairūs tauriųjų metalų, brangakmenių (deimantų, safyrų, smaragdų, rubinų) ar pusbrangių akmenų (topazų, granatų, ametistų, citrinų ir kt.) deriniai. Dydžiai vienodi - 5 x 27 cm skiriasi tik spalvos. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Geltono aukso pakabukas su deimantais. Gražiai apipavidalinti pakabukai parodys, kas jūs iš tiesų esate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...