2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Palieku vaikystes sali rasineliai

Palieku vaikystes sali rasineliai Pavyzdžiai, Prezentacijos, Rašiniai, Referatai, Straipsniai, Taisyklės, Tekstai. Kai buvau maža sau žadėjau, kad niekada nepamiršiu savo "Barbių", bet laikui bėgant man lėlės atsibodo. Buvau dar to laiko, kai žaidžiama žaislais.

Palieku vaikystes sali rasineliai
Rasinys apie palieku vaikystes sali. Rasinelis apie palieku vaikystes sali. Kasmet pro langą aš matau šį vaizdą, tačiau kaskart vis kitas mne. Rašinio pavadinimas, Palieku vaikystės šalį.
Palieku vaikystes sali rasineliai
Mokslo įstaiga, Obelyno pagrindinė mokykla.


Aprašymas, Kiekvieno žmogaus gyvenime yra. Palikęs vaikystės šalį žengiu į naują pasaulį. Pernelyg švarus senamiesčio grindinys, Nemune atsispindinčios apspjaudytų žibintų šviesos ir pro šalį vos besivelkanti katė buvo veikiau viena didelė. Perėjus į trečią klasę tėvas keičia darbovietę, aš palieku savo pirmo. Galbūt esate iškrėtę linksmą išdaigą vaikystėje, o gal studentų laikais? O galbūt negalite atsistebėti savo vaikų ar giminaičių išradingumu?


Sveiki, reikia rasinelio: tema peizazas apie gamta. Rašiniai atsiunčiami į Vytauto Landsbergio fondą iki 2011 m.

Palieku vaikystes sali rasineliai
Tačiau kaip vaikystės eilėraštuke – juos visus sudėjus į vieną puodelį ir labai gerai sumaišius - išsikristalizuos ta. Vis dėlto laisvė nėra tik malonumas, laisvė – tai galimybė paversti savo šalį saugesne ir patrauklesne vieta. Palieku pinigų skanėstams, štai, žiūrėk, – pinigai šitoje dėžutėje. Geriausi rašiniai bus paskelbti laikraštyje, o jų autoriams įteiktos dovanėlės. Geriausias režisierius – Oskaras Koršunovas ◊ 2011 m. Geriausias antraplanis vyro vaidmuo.


Vaikystėje laukdavau Kalėdų Senelio. Flirtuoji, prisilieti, sujaudini, o po to palieki ją norinčią daugiau. Dulkinomės ant medinių grindų, kur kažkas galėjo eiti pro šalį, bet mums tas nė velnio nerūpėjo. Sitas rasinelis man kazkodel labiausiai patiko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...