2016 m. spalio 4 d., antradienis

Pasakos apie gyvūnus

Pasakos apie gyvūnus Apie lapę snapę, vilką pilką, zuikį puikį ir kitus gyvūnėlius. Vieną šaltą žiemos dieną važiavo per mišką ūkininkas ir rogėse vežėsi pilną maišą žuvų. Važiuoja žmogus, o iš paskos išalkusi laputė bėga.

Pasakos apie gyvūnus
Pirmosios pasakos apie gyvūnus turėjo mitologinę ir maginę reikšmę, jose atsispindėjo medžioklės patirtis, baisių žvėrių, tarp kurių gyveno. You are currently browsing articles tagged pasakos apie zveris. Gairės: pasakos apie gyvūnus, pasakos apie zveris, Smurto lygis:. Gairės: APIE DU PANAŠIUS BROLIUS, ilgos pasakos, pasakos apie brolius, pasakos apie gyvūnus, pasakos apie karalius, Smurto lygis:.
Pasakos apie gyvūnus
LIETUVIŲ LIAUDIES PASAKOS - tai pasakos kurios keliauja karta iš kartos ir kurių autorius nėra žinomas.


Nors, paprastai, reta pasaka yra vienos tautos. Trumpos lietuvių pasakos apie gyvūnus. Leidykla: Vaiga Leidimo metai: 2015. Stebi margą pasaulį ir akys raibsta – pilna jame gyvių, augalų ir paukščių. Lietuvių liaudies pasakos apie gyvūnus. Pasakų rinktinė mažylėms ir mažyliams.


Pasakos ir eiliuoti pokštai apie gyvūnus. APIBRĖŽIMAS: Paprastos struktūros archajiški kūrinėliai, kurių pagrindiniai veikėjai yra gyvūnai arba augalai.

Pasakos apie gyvūnus
Kas nutiko drambliukui ir kodėl dabar. Gyvulinės pasakos – labai gausus lietuvių tautosakos žanras. Tai vienos seniausių pasakų, kurių ištakos siekia pirmykštę bendruomenę. Pavadinimas, GRAŽIAUSIOS PASAKOS APIE GYVŪNUS.


Gražiausios pasakos apie gyvūnus“, įgarsintos profesoriaus Ričardo Kazlausko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...