2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Pasakos be galo

Pasakos be galo Dvaro stogai dengti varine skarda, raudoni. Ponas pamato blizgančius stogus ir mano, kad dvaras dega. NEŽINOMOS KILMĖS PASAKOS - tai rinktinės pasakos iš mūsų archyvų.

Pasakos be galo
Jei pasaka papuolė, būtent čia, vadinasi jos kilmė mums nežinoma. Ta avelė bet avelė, pasakysiu vėl iš galo. Buvo katinėlis molio, ir jis buvo visas molio: akytės molio, kaktytė molio. Sėdim mes visi prie stalo, sekam pasaką be galo.
Pasakos be galo
O jei norit su galu, prašom lįsti po stalu.


Sekam pasakas be galo, po stalu arba ant stalo. Susitarę bulves skutė, o kai vakaras atėjo, sekti pasakas pradėjo. Juos taikliai apibūdina galbūt iš tokio paties. Motyvas neišplėtotas, sudarytas iš vieno. Vaikas iš didelės raidės“ koncertai vyks: Vasario 14 d. Bliaunantys ožiai" 3-okų jungtinė - Duration: 18:19. Diemedžio priešmokyklinukai ir pradinukai Žibintų šventėje pasekė pasakas be galo. Savaitei buvau išvykęs į Ispaniją susitikti su tautiečiais ir jų vaikais.

Pasakos be galo
Motyvo pabaigą ir pradžią jungia toks žodis, kuris leidžia pasaką pradėti vis.


Pasakos be galo (serija "Pradinuko biblioteka"). Atsižvelgdama į pradinių klasių mokytojų ir tėvų pageidavimus, „Šviesos“ leidykla ėmėsi rengti spaudai naują skaitinių seriją pradinių klasių mokiniams. Lopšelyje-darželyje vaikams ,,Pasakas be galo“ sekė bobutė bei Kalėdų senelis. Straipsnis buvo išspausdintas šių metų gegužės 4 d. Literatūrinių pasakų rinkinio Pelėdžiuko sapnas aptarimas ir literatūrinės pasakos apibrėžimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...