2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Saules miestas akordai gitarai

Saules miestas akordai gitarai C G Del savo svajones gali, Em D Tai zibantis saules miestas C G Tau svies visanakt is toli. Nežinote kaip groti vieną ar kitą akordą? Akordai tikrai ne originalus, gerai tai ar blogai spreskite patys.

Saules miestas akordai gitarai
Saules Miestas by Andrius Mamontovas chords. Recommended by The Wall Street Journal. O jei dar kas gitarą prigriebia ir kokią dainą pagroja – tai išvis smagu!


Download sel-saules-miestas free mp3, listen and download free mp3 songs, sel-saules-miestas song download.

Saules miestas akordai gitarai
Liepos 14 dieną SAULĖS MIESTE skambėjo Nedos Malūnavičiūtės ir Olego. Skirtingos istorijos dainų tekstuose, apipintos graudžiais gitaros akordais ir. Ir jei dar oras ne toks gražus, Brolau, laikykis, nenusimink, Tu nosies dar nenukabink. MB Song Duration: 4 min 6 sec Added to Favorite:. Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai). Published: Dec 08, 2013; By JustMe6904.


Prieš koncertą radau savo seną, mokyklos laikų jugoslavišką gitarą. Vėliau pats ją pradėjau knibinėti ir netgi pats susiderinau gitarą. Tai taip nuklydau, kad mano akordų formos gavosi nestandartinės.

Saules miestas akordai gitarai
Saulės miestas", nes po pirmų dainos akordų A. PIMIAIMI),o galima ir braukant) pagal akordus. Kol Evelina Lipkytė derina bosinės gitaros stygas, vyriausias grupės narys būgnininkas. Tada muzikuodami prie vieno prekybos centro surinkome 360 Lt. Koncertavome ir įvairiose miesto šventėse.


Kartą mama gavo dovanų gitarą ir aš sumaniau išmokti ja groti, – su. O aš į saulę noriu skrist aukščiau, aš nebijau sudegt sparnų. Saulius Valikonis, gitaristai Tomas Andrijauskas ir Romas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...