2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

Senoji animacija vaikams

Senoji animacija vaikams Senoji animacija lietuviškai filmukai vaikams. Animaciniai filmukai pamokantys ir ugdantys vaikus. JE-tIwqEPgAPanašūs2013-09-18 - Įkėlė Vytautas aLabai verta pažiurėti mūsų augintiems egoistams.

Senoji animacija vaikams
Tarybiniai animaciniai filmukai lietuviškai. Virš 500 senosios animacijos video pagal abėcėlę. Internetinė svetainė kurioje galite rasti daug nuotaikingu ir linksmu,senos geros animacijos filmuku, tai senoji-animacija. Pasaka – seniausias būdas įdiegti vaikams svarbiausias vertybes.
Senoji animacija vaikams
Puikus pamokantis senosios animacijos filmukas primins vaikams, kaip svarbu būti.


Rūgpienių kaime" serija apie tai, kaip Šarikas ir Matroskinas. Bet gal ta senoji geroji animacija jau seniai neatitinka laikmečio realijų? Gal šiuolaikiniams vaikams, kad ugdytųsi, reikia kitokių vaizdų, kitokių. Paskui, kaip ir visiems tokio amžiaus vaikams, prasidėjo „Teletabių“ era. Vaikystės prisiminimus prikelianti senosios animacijos herojai. Jūsų vaikams - tai galbūt nežinomi personažai. Kartu spalvindami paveiksliukus papasakokite. Ar daugybei žmonių nostalgiškus jausmus kelianti senoji animacija „plauna“ dabartinių vaikų smegenis?


Senoji animacija vaikams
Man, kaip psichologei ir dviejų vaikų mamai, žiūrint senąją animaciją neretai kyla prieštaringų minčių ir jausmų. Vaikams demonstruojamos smurto scenos, nemokoma teisingų vertybių atsirinkimo ir panašiai. Dažnai giriama senoji animacija, neva buvusi. O Jūs, ar perkate savo vyresniems vaikams DVD su senąja animacija? Baltija), Sporto kanalai, Filmų kanalai, Kanalai rusų k. Pažintiniai, Muzikiniai, Vaikams, Kanalai vokiečių k. Pramoginiai, Informaciniai, Kanalai lenkų k.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...