2016 m. spalio 4 d., antradienis

Smaragdas akmuo kaina

Smaragdas akmuo kaina Smaragdo pavadinimas kilęs iš prancūzų žodžio “Esmeraude” ir. Tradiciniai brangakmeniai – tai rubinas, smaragdas ir mėlynas safyras. Karatas šių brangakmenių kainuoja nuo 50 iki 100 JAV dolerių, nors geros kokybės. Stiprus vidinės regeneracijos akmuo. Kleišmanto brangakmenių laboratorijoje identifikuojama tiriamo akmens rūšis. Akmuo: Kolumbijos smaragdas, svoris - 0,40 ct. Sugilitas A00116 4,84 EUR, Tigro akis.

Smaragdas akmuo kaina
Kaina smaragdas dažnai gali viršyti to paties dydžio deimanto vertę.


Pirma, ji yra nustatyta, pobūdžio, dar mažiau. Dažnai smaragdai brangesni už deimantus. Akmenys, krištolas ir panaši bižuterija: Akmuo Nilo smaragdas. Realiai vien toks smaragdas kainuoja daugiau! Sidabrinis žiedas su granatu akmens kaina 82 euro. Smaragdas išvertus iš graikų kalbos reiškia žalias akmuo. Ar realu kelionėse perkant brangiuosius akmenis išlošti kainos prasme? Pavadinimas kilo iš graikų kalbos žodžio „smaragdos“ – žalias akmuo.


Smaragdas akmuo kaina
Zodiako ženklas: Smaragdai siejami su Venera; tai gegužės mėnesio akmuo. Paprašykime savo draugus išvardinti keletą brangakmenių. Dažniausiai išgirsime: deimantas, rubinas, smaragdas. JSKANLS-APV-04 apie 4 mm, apvali forma, nilo smaragdas, apie 95 vnt. Perkant 2 kaina bus po 3,36 €, 4,80 €. Turtingas, sodriai žalios spalvos smaragdas – tobulas akmuo gimusiems gegužę. Per šimtmečius smaragdai buvo vertinami dėl sodrios spalvos ir grožio. Akmenys, kaip ir kiti gamtos stebuklai, – tai tobulas Dievo kūrinys, kurio net neįtikinamiausios.


Akmenų kaina paprastai priklauso nuo jų kokybės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...