2016 m. spalio 26 d., trečiadienis

Sukneliu breziniai

Sukneliu breziniai Dabar turėčiau rašyti disertaciją – rimtus sakinius apie molekules ir lazerius, nes jau tuoj tuoj juos turės skaityti profesoriai ir daktarai. Penktas skyrius: Baziniai brėžiniai.

Sukneliu breziniai
Nekirptos per liemenį suknelės brėžinio sudarymas. Kerpant kirptą per liemenį suknelę, naudojamasi norimų variantų stuomens ir sijono iškarpomis. Viena suknelė, o variantų daugybė50 žin. Kėdžių apsaugos ("suknelės")43 žin.


Sukneliu breziniai
Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos50 žin. Karnavalinių, Istorinių, personažinių, disco, tautybių kostiumų nuoma, siuvimas, Perukų ir aksesuarų nuoma. Vaikisku prekiu parduotuve Vartojimo paskola. Man labiausiai patinka siuti vaikams, o kadangi turiu savo princese, tai mergaites sukneles - mano silpnybe, ypac sukneliu puosimas, visokie. Tačiau kiekvienas brėžinys yra išskaidytas ir tavo užduotis yra surasti tokį. Brėžiniai trimačiai, tad pelės pagalba sukiok juos, kol pamatysi galutinį vaizdą. Be to, galima kelias iskarpas sujungt i viena - pvz. Mažas chaosas pripildytas bohemiškos kūrybos, romantika ir prabanga dvelkiantys ispaniški audiniai, suknelių idėjos ir jų brėžiniai, gulantys.


Sukneliu breziniai
Tokios sukneles iskarpu manau galima rast bet kokiam naujesniam birdos. Darbo tikslas: sukurti proginių moteriškų suknelių kolekciją. Kokio silueto drabužiui skirtas šis brėžinys? Kokio amžiaus vaikai sudaro lopšelinio amžiaus grupę? Kokios laikysenos yra tipinės moteriškos figūros? Faça a analise de forma detalhada do desenho do molde do vestido tubinho.


Vestido simples e elegante ao estilo de uma mulher moderna e ativa.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...