2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

Surio pirsteliai klaipedoje

Surio pirsteliai klaipedoje Klaipėdoje mūsų klientai gali rasti mus jau daugumos atrastame Klaipėdos. Senamiesčio piršteliai arba kitaip tiesiog - sūrio piršteliai. Tai firminiai sūrio piršteliai.

Surio pirsteliai klaipedoje
Karštas sūris, išvoliotas džiūvėsiuose ir patiekiamas su padažu. Nebūčiau net patikėjus, kad atrasiu labai panašų į tikruosius sūrio pirštelius receptą. Atejo laikas ir man ju pabandyt pasigamint nes ne klaipedoje esu:D.


Tačiau apie kavinukės vizitine kortele vadinamus sūrio pirštelius garsas jau.

Surio pirsteliai klaipedoje
Suri sutarkuojame ,ir sumaisome su visais produktais,formuojame. Ar galima vietoj gero kainos ir kokybės santykio restorane tikėtis viso kolektyvo pastangų nudžiuginti bei nustebinti jus, patirties. O vietoj keptos duonos prie alaus yra siūlomos sūrio lazdelės. Gal kiek įdomiai atrodantys sūrio piršteliai už 10 litų. Surio Pirsteliai taip atrodantys yra kavineje „Senamiestis“ Klaipedoje – reikes paragaut Vilniuje ir palyginti. Pamenu, jog reikėjo eit iki jos akmenimis grįstu keliu, o firminis patiekalas - sūrio piršteliai. Klaipėdos simbolis – sūrio piršteliai, jei kada viešėtum Uostamiestyje.


Gal kas bent nutuokiat apie kokią kavinę kalbu? Na į Klaipėdą tikrai atvyksiu ir būtinai prisiminsiu Jūsų žodžius :) ačiū.

Surio pirsteliai klaipedoje
Turėjau šaldytuve sūrio Camembert , kurį jau reikėjo skubiai sunaudoti. Pasiieškojau internete ir radau štai tokį receptėlį. O barmenai tai labai su nuotaika - kartais žiauriai mieli, o kartais visiškai pamiršta:). Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai, renginių organizavimas.


DELFI - Kada paskutinį kartą lankėtės Klaipėdoje, vaikščiojote po jos senamiestį ar užsukote paragauti taip klaipėdiečių pamėgtų sūrio pirštelių. Kiaulienos kepsnys su sūrio padažu. Kepta duona, sūrio piršteliai, kiaulės ausytės, gruzdinti vištienos peteliai, aitriosios konservuotos paprikos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...