2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Sveikinimai 50 jubiliejaus proga moteriai

Sveikinimai 50 jubiliejaus proga moteriai Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus 50 - mečiui. Ir štai atėjo 50 metų, o pasakyk ar pajutai. Gimtadienio proga dovanoju laimės saują, Ir viso to ko MAMAI galima.

Sveikinimai 50 jubiliejaus proga moteriai
Gražūs žodžiai, sveikinimai jubiliejaus proga. Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga! Prabėgantys metai (6) Mielas gimtadienio sveikinimas (5). Ir auksiniais krikštijom metus 50 jubiliejaus šventę, Ne todėl, kad aukso jie spalvos, Bet todėl, kad turi aukso vertę!
Sveikinimai 50 jubiliejaus proga moteriai
Jubiliejaus sveikinimai, gražūs žodžiai jubiliejaus proga 40, 50, 60.


Tokį mes prisimename ankščiau, tokį matome dabar sulaukus gražaus jubiliejaus. Gal teko girdėti kokių neeiliuotų sveikinimų,kuriuose dar nebūtų minimi. Jau nulingavo 50 metų Pro ilgakasius uosius paupiais, Gerų, linksmų ir daug laimingų datų. Branda ir išmintis Tau šviesų kelią kloja, už nemigo naktis vaikai karštai dėkoja. O penkiasdešimt metų jaunystei ne riba. Lai jubiliejus šis tebus maža stotelė sunkiam darbų ir rūpesčių kely. Didžiausius sveikinimus Tau perduoda Tavo žentas Kazys bei anūkas Gabrielius.


Savaitgali mano teciui sukanka 50 metu ir internete ieskojau zodziu.

Sveikinimai 50 jubiliejaus proga moteriai
Didžiausi linkėjimai gimtadienio proga! Sveikiname 50 –ojo jubiliejaus proga. Jums žiedų gražiausia puokštė Garbingam jubiliejui priskinta. Laikas nesustoja nė vienam žmogui, tačiau laikas visuomet stabteli, kai moteriai sueina 30. Dovanos gimtadienio proga, ką padovanoti 50 gimtadienio proga? Pasidalinkit mielosios ką tokio gražaus esate pridovanojusios savo mamos artėja jubiliejus mano mamuko (50m), pristigau fantazijos.


Maria dedikuoja eilerasti mociutei Onutei. Ir kaip paklydę paukščiai vėl kažkur nuklystam. Praeina greit per rasą nueiti takai. Girenė, Honoratas, Tomas: su gimtadieniu (gimtadienio sveikinimai ), sveikinimai 50 proga, gražūs žodžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...