2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Tele2 saskaitos tikrinimas trumpasis numeris

Tele2 saskaitos tikrinimas trumpasis numeris Vienintelį kartą SIM kortelę įdėkite į telefono aparatą, prisiregisturokite prie savitarnos, susikurkite nuolatinį slaptažodį ir ateityje visada pasitikrinksite sąskaitos. Savitarnoje sąskaitos pateikiamos apie 10 kalendorinio mėnesio dieną, paštu. Skambučių, SMS žinučių bei interneto likučius sekite per mobiliąją programėlę "Mano Tele2".

Tele2 saskaitos tikrinimas trumpasis numeris
Jei programėlės dar neturite - atsisiųskite, ji yra skirta Android arba. Naršydami TELE2 svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Kaip apmokėti sąskaitą ar pranešti apie atliktą mokėjimą? Norite užsakyti paslaugą ar pakeisti planą?


Tele2 saskaitos tikrinimas trumpasis numeris
Ar eina is Tele2 Pildyk pasitikrint saskaita nemokamai, jei taip tai kaip? Kokiu nr ir koki teksta siusti reikia norint pasitikrinti saskaita, TELE 2 tinkle, planas -Studentas? Bet jeigu virs 20 tai visus numusa, kadangi sis numeris skirtas skmbinti i austarlija. Galite pasirinkti, apie kurios sąskaitos likutį norėsite gauti informaciją. Sąskaita SIM kortelė Internetas Kita Trumpieji numeriai Papildymo būdai Papildymas kortele. Sveiki, kaipper tel pažiūrėti kiekmb likę? Mindaugas Kežionis, „Tele2“ Produktų vadovas. Pirmiausia reikia įtraukti pildyk vartotojo sąskaitą į pildomų numerių sąrašą.


Kokiu pagrindu reikalauja iš manęs tel.

Tele2 saskaitos tikrinimas trumpasis numeris
Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Tele2, UAB. Jei norėsite pasitikrinti savo sąskaitos ar mokėjimo kortelės likutį, pervesti pinigus tarp savo. Jei kiltų klausimų ar prireiktų pagalbos, skambinkite trumpuoju numeriu 1636. Tele2“ klientai Danske SMS banku gali naudotis tik pirmuoju būdu. Tele2 vartotojai kol kas su Mokipay vieno atsiskaitymo metu gali.


Papildyk“ ir papildymą atliekant iš banko sąskaitos;.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...