2016 m. spalio 28 d., penktadienis

Uodegikaulis skauda

Uodegikaulis skauda Jei skausmai praeina, nėra didelių bėdų, dažnai uodegikaulis savaime sugyja. Tačiau uodegikaulio ir tarpvietės traumos turi vieną bjaurią. Pasėdėjus ant kieto pagrindo (taburetės, suolo), atsiranda stiprus skausmas žemiau uodegikaulio.

Uodegikaulis skauda
Skauda ne uodegikaulį, o minkštuosius. Man nestumo metu buvo, kad uodegikauli skaudejo. Kai pagimdziau skausmas buvo dinges, bet veliau vel atsirado. DELFI - Prieš kelias savaites slydau ir parkritau.


Uodegikaulis skauda
Galbūt man reikalinga operacija, kad. Ji trunka apie 1% visų nugaros problemų. Uodegikaulio - gana retas reiškinys. Skausmas gali sukelti nedidelį diskomfortą arba. Esant ūminei pilonidinei cistai, uodegikaulio srityje atsiranda skausmas, paraudimas, patinimas, gali pakilti temperatūra. Tarpsėdmeninėje raukšlėje dažniausiai. Vakar nei is sio nei is to pradejo skaudeti "uodegikauli".


Ir taip surakino, kad nei nakti ant nugaros, nei ant sono miegoti galejau, ir sedeti darbe. Atspindžio skausmas kliniškai suprantamas kaip skausmas.

Uodegikaulis skauda
Kritau ant uodegikaulio prieš 15 metų ,nustatė lūžį -mėnesį nebuvo galima sėdėti ,po to prisėjo eiti į darbus,nežmoniški skausmai buvo apmažėję. Manoma, kad nugaros skausmai yra kaina, kurią žmogus turi susimokėti už. Gal ir juokinga perskaičius Bet ką padarysi. Jaučiu jau ilgą laiką skausmą uodegikaulyje, jau seniau skaudėjo, bet taip nesmarkiai. Dabar sėdėt normaliai negaliu, atsistot iš viso.


Patyrus uodegikaulio lūžį jaučiamas šioks toks skausmas sėdint, kamuoja skausmas tuštinantis, einant skausmas nejaučiamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...