2016 m. spalio 4 d., antradienis

Vyrisku marskiniu siuvimas

Vyrisku marskiniu siuvimas Priekio detalių kraštuose dygsniais pažymimas marškinių vidurys (2 pav.). Prie apatinės detalės krašto pridedamas įdėklas, atlenkiamas ir prisiuvamas kraštas. Erlando vyriškų marškinių siuvimo įmonė, kuriai jau 16 metų vadovauja du vadovai - Erlandas ir Artūras.

Vyrisku marskiniu siuvimas
Jie taip pat yra įmonės bendrasavininkai, todėl verslą. Jau beveik 50 metų mūsų veiklos pagrindas yra vyriškų ir moteriškų marškinių siuvimas, todėl mes įsitikinę, kad esame šios srities ekspertai. Vyriškų marškinių siuvimas, didmeninė ir mažmeninė prekyba marškiniais, kaklaraiščiais ir kitais aksesuarais. Vienetinių marškinių siuvimas pagal individualius.
Vyrisku marskiniu siuvimas
UAB "Dešimtas Teksas" - profesionali marškinių siuvimo įmonė.


Tai įrodo didžiausios vyriškų ir moteriškų marškinių gamintojos Baltijos šalyse – bendrovės „Vilkma“ patirtis. Drabužiai dėvisi ilgai, mat CANTAS ypač rūpinasi siuvimo bei audinių kokybe. Bendrai apimančios paslaugos: vyriškų drabužių siuvimas, moteriškų. Lengvieji viršutiniai moteriški drabužiai - siuvimas, masinė gamyba. Moteriškų, vyriškų švarkų, paltų, kelnių, mokyklinių uniformų siuvimas. Marškinėlių siuvimas nuo 16€ 4. Pavadinimas : Vyriškų kostiumų ir marškinių siuvimas.


Jei veriama guma ji galuose sutvirtinama padarant įtvirčius siuvimo mašina.

Vyrisku marskiniu siuvimas
Parodė, kaip iš marškinių pasisiūti prijuostę. Pateikiame instrukciją, kaip greitai ir lengvai iš vyriškų marškinių pasigaminti. Kur geriausia vyriškų marškinių siuvimas? Reikia vyriškų marškinių siuvimas. Kas yra vyriškų marškinių siuvimas?


Suitsupply - vyriškų kostiumų prekės ženklo iš Olandijos apžvalga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...