2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Žalias akmuo poliravimui

Žalias akmuo poliravimui Gal kas zino kur galima nusipirkti zalio akmens (pasta goja)reikia. O ka jus naudojat plasmasių poliravimui, ir isvis ten gerai nusipoliruoja? Priekinio motociklo stiklo tamsinimas - Remontas13 birželio 2007Kaip sutvarkyti subraižytą šalmo stikliuką?

Žalias akmuo poliravimui
Peržiūrėti temą - Peiliu galandimas","rh":"forum. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Pranešimo tema: Parduodu Re: Poliravimo zalias akmuo "GOJA".


Žalias akmuo poliravimui
Galima poliruoti aliumini,chroma ir paprasta metala. Ruda poliravimo pasta aliuminiui, variui, žalvariui PFERD PP2 VP MS. Kaune skelbimas: Parduodamas žalias poliravimo akmuo „Goja“,svoris- 1,2kg. Apie poliravimo pastas ir kur jų nusipirkti - jau ne kartą buvo rašyta kitose temose, pvz. Post subject: Re: Galandimo akmenys. Vladas netiki,sako pasta goja tik zalia. Vilniuje, Kalvarijų turguje, ten kur visi.


Manoma, kad žalias akmuo yra pajėgi gydo širdies žaizdas. Prekės kodas: LS250 Turimas kiekis: Sandėlyje.

Žalias akmuo poliravimui
Gal kas nors galetu placiau papasakoti apie ratlankiu poliravima? Astreologiniai radiniai rodo, kad viduriniame akmens amžiuje, mezolite, buvo domimasi. Pavadinimas kilo iš graikų kalbos žodžio „smaragdos“ – žalias akmuo. Gal pardavineji balta poliravimo akmeni nedideliais kiekiais?


Poto veilokas ir pasta (zalias akmuo arba skysta). Jei noresi anoduoti teks pamirkyt valanda kita skiediklyje ar benzine. Na kadangi dar niekur nemačiau straipsnių apie poliravimą. Siaip geras linkas, ir siaip daug info apie ivairiu pavirsiu poliravima, naudojamus abrazyvus. Na kažkur skaičiau kad pasta GOI (toks žalias akmuo) gerai padeda. GOI yra skirta poliruoti metalui, chgromui, o dazniausiai. Gal kas bandet ar zinot kaip akmenis paversti i tokius a-le.


Iš sovietų kariomenės laikų prisimenu tokį žalią akmenį- poliravimo pasta GOI ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...