1 avokadas kcal Minkštime yra 1,5-2,1% gerai įsisavinamų baltymų, mineralinių. Nors avokado vaisiai yra labai kaloringi - 100 g jų tiekia 224 kcal - jis - puikus. Turi daugybę vitaminų ir mineralinių medžiagų.
Nors vaisius labai kaloringas (100 g – 160 – 200 kcal) ir riebus, bet jis puikiai tiks ir padės. Avokadas - vienas vertingiausių vaisių pasaulyje. Prinokusį avokadą sutrinkite kartu su česnaku bei prieskoniais ir tepkite ant. Turi iki 30 % riebalų – naudingų mononesočių (daugiausia) ir polinesočių. Minkštime, be riebalų, yra 1,5 – 2,1 baltymų, mineralinių medžiagų, vitaminų C, E, D, B1, B2.Baltagūžiai kopūstai sudaro : 1,8 (g.) baltymai, 0,1. Avižiniai dribsniai, 1 valgomasis šaukštas, 20. Avokadai be kauliuko, pusė vidutinio dydžio, 75. Užkandis: Nutriless vanilės skonio kokteilis (118 kcal) 13:00 Pietūs:. Porcijų kiekis: 1 (Kcal 160) Avokado užtepėlės sudėtinės dalys: 100 g avokado, gerai prinokęs. Pirkite tamsiai žalius, su nelygia odele. Labai megstu salotas, taigi avokadas- bus mano krepselyje kita.
Vidutinis avokadas ~340 kcal (kaip du kiausiniai).
SALATDRESSING: Dynger du på med olje eller dressing, blir også den sunne salaten en energibombe. Porcijoje – 132 kcal, paruošimo laikas: 25 min. Prieš 5 dienas - 50 g (1 riekės) juodos duonos su sėklomis ir grūdais; 1 kiaušinio; 20 g sviesto; 1 šaukšto vandens arba pieno; druskos, pipirų; 0,5 avokado; aitriosios paprikos (tinka skiedrelės arba malta paprika). Jag väger in broccolin till 65 gram och sedan kollar hur många kcal en. Granatų sultys (50 ml plakant kokteilį ir 50 ml ant paruošto kokteilio). Liesos grūdėtos varškės (60 gramų – 44 kcal);.Skiltelė česnako (1 vieneto – 2 kcal);. Avokado (kuorittu, kivetön), 187 kcal, 2,6 g, 1,1 g, 19,4 g, 50 g. Avokado er grønnsaken som kan brukes til mye mer enn du tror. Selv om den inneholder mye fett, kan du spise avokado hver dag, og den er en. APRAŠYMAS: Kreminį didelio avokado minkštimą dengia tamsiai žalia, lygi ar kiek gruoblėta odelė. Avokado skonis primena neprinokusią kriaušę ar moliūgą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.