2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Blusu turgus klaipedoje

Blusu turgus klaipedoje Klaipėdos blusų turgus, Klaipeda, Lithuania. Dituvos Blusų turgus be pertraukų dirba VISUS METUS! Sekmadienį nuo pat ryto klaipėdiečiai traukė į blusų turgų, kuris po pertraukos vėl įsikūrė senamiestyje, Aukštojoje gatvėje.

Blusu turgus klaipedoje
Nešk ir parduok, kitiems metams nepasilik. Atsisveikiname iki „Kalėdinio blusų turgaus“. O kitą vasarą startuosime atsinaujinę ir išsiplėtę.


Blusturgyje – nuo senovinių monetų iki išmaniųjų telefonų. Kiekvieną sekmadienį klaipėdiečius ir miesto svečius pasidairyti kviečia Aukštojoje. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Blusų turgaus idėja buvo įtraukusi ir nemažai žinomų uostamiesčio žmonių, kurie ne tik ateidavo pirkti, bet ir patys. Blusų turgus – vieta, kurioje prekiaujama asmeniniais nebrangiais naudotais drabužiais, daiktais. Paprastai blusų turgaus prekiautojai paprastai nesiekia pelno. UAB TILŽĖS TURGUS pagrindinė veikla - turto nuoma ir prekyvietės administravimas.


Po užsitęsusių žiemos atostogų Blusturgis grįžta atsinaujinęs! Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos. Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto. Lietuvoje jau rengiami vadinamieji „blusų turgūs“. Bagažinių turguje žmonės neprekiauja nuolat, tai nėra. Blusų" turgūs nedrąsiai, bet atgyja ne viename Lietuvos mieste.


Be to, prie Blusų Turgaus stalelių pastatėme ir Aukų Dėžę. Kažkas sušukdamas paklausia senos žibalinės lempos kainos. Nuo vasaros pradžios, paskutinę savaitės dieną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...