Burokėliai žiemai Noriu patiekalo: Atsargos žiemai; Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita. Kadangi ši mišrainė yra puiki, jau net bijau, kad žiemai mažai liks. Valgome mes ją su viskuo, taip pat ir sriubai idealiai tinka.
Uzpilu verdanciu marinatu burokelius. Receptas atsargoms žiemai - gėrybės žiemai. Antradienis – skanaus gyvenimo diena pagal Iloną Juciūtę. Reikės: 3 kg burokėlių 3 stiklinių vandens 1 stiklinės acto 3 šaukštų su kaupu. Reikės: 4 šviežių, nevirtų burokėlių, 4 nemažų skiltelių česnakų, 2 svogūnų, 50 ml balto vyno acto, 0,5 arba 1 šaukštelio maltų aitriųjų paprikų, 100 ml aliejaus. Prisipažinsiu – iki susitikimo su Edita, niekada nebuvau valgiusi raugintų burokėlių.
Paragavau ir negalėjau sustoti, tad ir su jumis dalinuosi. Mamutės receptas: burokėlių ir pomidorų mišrainė žiemai.
Pirmiausiai šio skanumyno kaimynė atnešė paragaut. Stiklainio turinys buvo suvalgytas dar tą patį. Burokėlių ir cukinijų troškinys žiemai. Pakepintas daržoves perdedame į puodą, sudedame tarkuotus burokėlius. Rudeninis receptas kuriuo su mūsų skaitytojais dalinasi Darija Maslenikovienė. Labai paprastas obuolių sultyse marinuotų burokėlių receptukas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.