2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Pasu poskyris vilnius registracija internetu

Pasu poskyris vilnius registracija internetu Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos, galima iš anksto registruotis telefonu (8 5) 271 7112 arba el. Elektroninė registracija skirta norintiesiems užsakyti asmens dokumentą, pateikti.

Pasu poskyris vilnius registracija internetu
Ar galėčiau internete arba elektroniniu paštu gauti prašymo formą? Jei sumokėta internetu, apie tai reikia pasakyti darbuotojai. Norėtum gauti naują pasą ar asmens tapatybės kortelę, bet esi. Skubos tvarka asmens tapatybės kortelę arba pasą keičia tik Migracijos.


SUŽINOTI APIE PAGAMINTĄ PASĄ GALIMA IR INTERNETU. Informuojame, kad LR piliečiai, pateikę. Vilniuje, kur tvarkomi asmens dokumentai. Bet dabar sužinojau, jog pasų poskyriai komisariatuose panaikinti. Sužinojęs, kad asmens dokumentus galima gauti bet kuriame Lietuvos mieste, nepriklausomai nuo registracijos ir gyvenamosios. Anykščių rajono policijos skyrius Migracijos (pasų) poskyris - Valstybinės institucijos, įstaigos, organizacijos - Anykščių m. Norintieji sugaišti mažiau laiko keičiant asmens dokumentus, gali rezervuoti atvykimo į Migracijos skyriaus Pasų poskyrį laiką internetu per. Užsakyti ir atsiimti asmens tapatybės kortelę ir (arba) pasą.


Bandziau registruotis internetu,bet nepatvirtino registracijos.

Pasu poskyris vilnius registracija internetu
Info, kurios gal kam kitam ir prireiks. Главный комиссариат полиции Вильнюсского округа. Licencijavimo skyrius, Вильнюсское. Paskirtą apsilankymo dieną pas specialistą. Elektrėnų poskyryje (Taikos 6 B, Elektrėnai), tel.


IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA INTERNETU JUMS SUTEIKS:. Kauno miesto ir rajono gyventojai masiškai puolė keistis pasus ar tapatybės. Bandžiau užsisakyti vizitą į pasų poskyrį internetu,ne kartą bandžiau. O kur registruotis į eilę dėl paso padarymo, kad nereiktų laukti eilėj? Iš Lietuvos kaunietis vyko apsirūpinęs padirbtu pasu. Su išduotu gimimo liudijimo dublikatu moteris nuvyko į pasų poskyrį ir ten.


Turimos registracijos neatšaukus, į kitą susitikimą galima. Arba ambasada neišsiuntė, arba Vilnius užstrigo. Olga, informacijos pasiteiraukite artimiausiame migracijos poskyryje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...