Tortai beatos virtuve Blynų tortą galite iškepti bet kada ir bet kur. Jį maloniai sutinka ir vaikai, ir suaugusieji. Gaminame: Įkaitiname orkaitę iki 180 C.
Išklojame kepimo popieriumi dvi apvalias kepimo formas (20-22cm). Data 2014 vasario 14, autorius Beata Nicholson. Tešlai reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g kepintų ir nuluptų lazdyno riešutų, 4 kiaušinių, 150 g rudojo cukraus, 50 g sviesto. Tai pirmas mano gamintas Beatos tortas. Receptas adaptuotas iš Beatos Nicholson knygos „Beatos virtuvė: kepinių knyga“.Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Reikės: 6 kiaušinių baltymų, 400 g cukraus, 90 g maltų lazdyno riešutų. Kremui reikės: 250 g baltojo šokolado, 250 g maskarponės sūrio, uogų. Reikės: 100 g saulėgrąžų sėklų, 200- 220 g minkštų datulių, gero žiupsnio druskos. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Beatos Virtuvė - tai jauki vieta, kur verda, kunkuliuoja ir lyg ant mielių kyla.
Tačiau juokelių priežastis - torto biskvitas : kad būtų skalsesnis ir.
Varškę ir jogurtą maišėme su įvairiomis uogomis, todėl tortas išėjo spalvotas kaip. Justina Aleksaitė ir Rimantė Tamulytė. Tailando ir Meksikos virtuvių dėstytojos. Būtinai dvi, jei neturite dviejų, tai reikės apsieiti su viena, tik užtruks ilgiau laiko, nes vienu ypu iškepsit. Kai gaminau šį tortą, mano namai kvepėjo kava.Kepiau aš šį tortą mamos gimtadieniui, taigi įdėjau daug. Dviejų torto formų dugnus ištieskite kepimo popieriumi. Recepto šaltinis: Beatos virtuvė: Kepinių knyga.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.