2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Ziemos ekranai 2017 kaune

Ziemos ekranai 2017 kaune Prancūzų instituto Lietuvoje organizuojama kino šventė. Online film festival across the globe - January 13 to February 13, 2017. Pasaką“ atkeliausiantis festivalis „Žiemos ekranai“.

Ziemos ekranai 2017 kaune
Prancūziški „Žiemos ekranai“ atsiveria ir Kaune. Kadrai iš filmo „Žaidimo taisyklės”. Festivalio programose – skirtingų žanrų ir stilių, kritikų ir. DELFI - 11-ojo prancūzų filmų festivalio „Žiemos ekranai 2016“.
Ziemos ekranai 2017 kaune
Apie dvi savaites trunkančio festivalio metu didžiųjų Lietuvos miestų.


Kaip ir kiekvieną žiemą, prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai“. Jūsų dėmesiui 5 juostos iš kurių tik viena buvo itin silpna, bet. Trisdešimtmetė Eleonora ką tik neteko tėvo, kuris testamentu jai paliko savo namą Bretanėje. Eleonora yra garsi fotografė, bet reikalai dabar nesiklosto taip. Kaune filmą „Augustina“ netilpo visi norintys. Bilietus į "Žiemos ekranų" seansus M. Jan 26 2017 - Feb 10 2017 Laisvės 71. Kaunas State Drama Theatre Laisvės 71.


Ziemos ekranai 2017 kaune
Po festivalio „Žiemos ekranai“ tikiuosi įsiminti keletą naujų kino kūrėjų. Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje. Filmo istorija pasakoja apie 1972 m. Vilniuje prasideda prancūzų kino savaitė „Žiemos ekranai“. Tik 1976-aisiais juosta pasiekė kino ekranus ir labai sėkmingai. Aštuntasis prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai“ 2013 Sausio 24 - vasario 8 d. Kauno kino festivalyje pristatė pats režisierius Denis Côté. Animacinių filmų programa „Ką pašnibždėjo Pelėda““, 40 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...