2016 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Auksiniai pakabukai krikstynoms

Auksiniai pakabukai krikstynoms Internetinė parduotuvė BRASCO Juvelyrika: patogi svetainė, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas. Originalus auksinis pakabukas angelo formos puikiai tinka dovanoti krikštynų proga. Galite pasirinkti aukso prabą ir.

Auksiniai pakabukai krikstynoms
Sidabrinis pakabukas su Aukso detalėmis ir Cirkoniu. Išsirinkite patinkantį pakabuką, o mes jį pristatysime nemokamai! Taip vaikas įgyja talismaną visam. Greitas ir nemokamas pristatymas.
Auksiniai pakabukai krikstynoms
Krikštynoms skirtos dovanos iš sidabro bei aukso.


Medalionai - Visada puikus pasirinkimas, medalionai gali būti auksiniai ar. Turime sidabrinių ir auksinių pakabukų. Gintarinis pakabukas "Širdelė", puiki dovana krikštynų proga. Tad nenuostabu, kad populiariausių dovanų krikštynoms sąraše dominuoja sidabro gaminiai. Ir ne veltui, nes sidabriniai šaukšteliai ar pakabukai vertingi ne tik. Fashion Gold“ rekomenduojama juvelyrika krikštynoms - tai ne tik briliantiniai pakabukai ar auskarai, bet ir sertifikuoti deimantai, kurie taps išskirtine dovana! Graviruojame ant krikštynų šventės atributikos, šaukštelių, pakabukų, dėžučių, batukų.


Auksinis pakabukas # 5301659(DP-W).

Auksiniai pakabukai krikstynoms
Auskarai auksiniai braškytės su akutėm baltom. Rankų darbo auksinis pakabukas, skirtas vaikams ir suaugusiems. Stilinga ir šilta dovana; Tinka krikštynoms; Dvigubas pakabukas; Su 1 mm skersmens. Zavus auksinis pakabukas - Saliut is nedidukai auksinis pakabukas Marija. Puiku atminimo dovanele krikstynu, komunijos, sutvirtinimo proga.


Pakabukai delfiniukas su akute.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...