2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Chalatai vyrams

Chalatai vyrams Jei jums svarbu, kad chalatas būtų minkštas, bet tvirtas. Namų apranga ir chalatai vyrams iš „OTTO“. Niekaip neatprantate rytais po namus vaikščioti pusnuogis, o netikėtai prie durų paskambinus kaimynui, puolate.

Chalatai vyrams
Didelių dydžių vyriški chalatai iki 2m apimties. Mūsų sūlomi šilti vyriški chalatai atitiks ,net ir išrankiausio vyro skonį. Mes siūlome populiarių gamintojų vyriškus chalatus puikiomis kainomis.


Vyriškas chalatas iš organinės medvilnės Kaina 81.

Chalatai vyrams
Valentino dienos dovana; Apatinis trikotažas vyrams. Medvilninis vyriškas chalatas "Alex" (Dn-nightwear), mėlyna sp. GREEN ROSE vyriški chalatai: chalatai vyrams, dovana vyrui, bambukiniai chalatai, vyriški chalatai internetu, chalatai. Chalatas Perfetto Taylor, baltas, L dydžio. Apykaklė ir rankovės apvadas padailinti tamsios spalvos audiniu. Išskirtiniai chalatai vyrams, platus pasirinkimas - įsigyk internetu! Merinosų vilnos chalatas tinkantis vyrams ir moterims (M dydis).


WHT Kaina: 24 EUR Dydis: XS, S, M, L, XL Sudėtis: 55% medvilnė, 45% poliesteris (plonas audinys).

Chalatai vyrams
Natūralią kokybę ir kūno komfortą garantuojanti dovana sau ir artimiesiems. Pas mus rasite kokybiškų chalatų moterims, vyrams bei žaismingus chalatus vaikams. Visi gaminiai pagaminti tik iš kokybiškų audinių. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos vyriškos pižamos - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Tokiam norui neatsispiria nei moterys, nei vyrai. Todėl chalatai vyrams tampa ypatingai gera, praktiška dovana.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...