2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Dovana teciui 60 mecio proga

Dovana teciui 60 mecio proga O ką dovanoti tėčiui 70-mečio proga? O ką padovanoti 60-mečio proga seneliui, gyv. Ką padovanoti žmogui, turinčiam viską50 žin.

Dovana teciui 60 mecio proga
Gimtadienio dovanos ar dovanos jubiliejaus ar gimtadienio proga. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Atrinkome Jums pačias populiariausias dovanas, tinkančias Jūsų draugo, draugės ar artimojo gimtadieniui. Jos tikrai padės nustebinti jubiliatą!


Dovana teciui 60 mecio proga
Ka patartumėte dovanoti vyrui (draugo tėčiui)60-mečio proga? Liko pora dienu ir vis dar suku galva, ka cia jam padovanoti. Yra pora minciu, bet jos tik jeigu nieko geresnio nesugalvociau, tai porai asmeniu. Mano mama "knygine", tai jai nera geresnes dovanos uz knygas. Mes mamai 60-mecio proga (pries 4 metus) padovanojom zalvarini medi su tiek saku, kiek vaiku. Išsirinksite iš 1000 dovanų, o įsigysite vos per 1 minutę.


Nuolaidos iki –60 %, saugus pirkimas ir greitas pristatymas. Sveikinimai šešiasdešimtojo jubiliejaus proga. Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus 60 - mečiui.

Dovana teciui 60 mecio proga
Tai viena iš įdomiausių kategorijų, kur Jūs galite rasti originalias dovanas Jūsų kolegų, giminaičių ar šeimos narių gimtadienio proga. Keliautojo žemėlapis tūtoje - nutrink aplankytas vietas (86 x 60cm). Norite jį nustebinti tėvo dienos ar kitos ypatingos dienos proga? Kategorijoje Dovanos tėčiui rasite puikų asortimentą dovanų Tėvo dienos proga, gimtadienio, kitai.


Dovanos ir atributika 60 gimtadienio proga, personalizuotos ar su gimtadienio skaičiumi. Na, gal galit kas padeti sugalvoti,ka dovanoti Tėciuj jubiliejaus proga? Esu pasimetusi net nzn ar kazka tokio ypatingo,ar ant juoko. Kiekvienas gimtadienis yra puiki proga artimųjų susibūrimui, nueito kelio, nuveiktų ir dar tik planuojamų darbų apmąstymui ir paprasčiausiam šventiškam. Jūsų dovana – puiki grožio procedūra unikaliame. Uzsakiau moline puodyne medui su uzrasu 60 gimtadienio medus.


DELFI - Atrodytų, nieko nėra smagesnio už dovanas - juk jos teikia. Dovana visada turi atitikti progą, santykius su asmeniu, kuriam ji teikiama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...