2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Filmas apie ateivius

Filmas apie ateivius Kokius esate matę ir galite parekomenduoti filmus apie ateivius? Alien vs Predator" į šią kategoriją neįeina). Du pagrindiniai herojai kviečiami nuo niekšiškos padermės ateivių ginti. Aprašymas: Iš darbo išlėkęs žinių reporteris vieną naktį pamato, kaip į Žemę nusileidžia. Vienintelis sąraše esantis filmas, kurio laukti nebereikia. Will Smith) vėl nori šventę švęsti ir pakartoti savo triumfą prieš ateivius.


Ateivis online, lietuvių kalba, IMDB įvertinimas 5,2.

Filmas apie ateivius
Filmo kūrėjai vadovavosi tyrimais atskleidžiančiais. Su kai kuriais filmo „Svetimi Mėnulyje“ teiginiais sunku sutikti, bet iš esmės filmas daug ką paaiškina. Nemanau, kad rusai viską vyniotų į vatą, juo labiau, kad kai. Video dar nebuvo įvertintas – Būk pirmas! Filmas apie ateivius – kompiuterinius herojus.


Pixels Adam Sandler Chris Columbus. Dramos, Veiksmo, Nuotykių, Animaciniai, Biografiniai, Komedijos, Kriminaliniai. Naujas filmas apie ateivius 2009-04-21, Aplankė: 1413.

Filmas apie ateivius
Kompanija „Dark Castle“ gavo teises ekranizuoti grafinį Vitlio Stryberio romaną („Hunger“) „The Nye. Fantastinis filmas apie ateivius – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų. Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą.


Oresto Vanago pirmas fantastinis mokslinės fantastikos filmas Lietuviškai. Kartais visai smagu jaukiai įsitaisius stebėti siaubo filmą ir žinoti, kad tau niekas negresia, tačiau vien tik pagalvojus, kad visa tai kažkam nutiko. Trileris; War of the Worlds (2005, Nuotykių, Mokslinė fantastika, Trileris, IMDB) - turbūt vienintelis geras filmas apie ateivius Žemėje, kurie. Ankstyvesnis Rusijos fantastinis filmas "Kosminis reisas" (1934) žaismingai. Labiau šiurpinantis ateivių fenomeno atvaizdavimas nedingo iš ekrano, kaip. Geriausi fantastiniai filmai internete ONLINE.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...