2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Geliu horoskopas

Geliu horoskopas DELFI - Apie žmogaus charakterį labai daug detalių atskleidžia gėlės. Koks jūsų augalas yra pagal gimimo datą? Apie jūsų charakterį daug ką gali atskleisti ir gėlės.

Geliu horoskopas
Išsirinkite vieną jų pagal gimimo datą ir sužinokite daugiau apie save arba mylimą žmogų. Dar vienas būdas labiau save pažinti yra gėlių horoskopas. Tuo įsitikinusi garsi JAV tarologė, simbolių tyrinėtoja Avia Venefica: „Kiekvienam iš. Geltonasis gencijonas Sausio 1 d. Bioenergetinis gėlių (druidų) horoskopas. Medžiai, augalai, spalvos supa mus visą gyvenimą.


Druidai jau gilioje senovėje rekomenduodavo gėlelę, po kurios. Ar žinojote, kad priklausomai nuo gimimo datos, astrologai suriša žmones su tam tikromis gėlėmis? Maža to, šios priskirtos gėlės atskleidžia. Naujausios astrologinės prognozės ir teminiai horoskopai dvylikai Zodiako ženklų. Moters charakteriui suteikia paslaptingumo, dažniausiai išor. KARDELIS (lapkričio 23 d. – gruodžio 2 d.) Kardelis nesugeba išsaugoti jokios paslapties, tučtuojau viską išpasakoja aplinkiniams – tokia jo prigimtis. Pavyzdžiui, jei gimėte šiomis dienomis, tai jūs pagal gėlių horoskopą esate amalas (vasario 1-10 d.).

Geliu horoskopas
Laimos horoskopai, zodiakas, zodiako zenklai, prognozės metams, 2012, dienai, šiandienai, mėnesiui, pataria žvaigždės.


Gėlė- Varpelis Varpelis – Scilla nonscripta Varpelių puokštė jums kalbės apie draugiškus jausmus, geraširdiškumą ir geranoriškumą. Mums jau įprasta save laikyti Gyvate, Triušiu ar Drakonu. Mes žinome, kokie produktai naudingi Mergelėms, o kokie. Yra daug skirtingų Gėlių horoskopo kilmės versijų – viena tikimiausių teigia, kad Gėlių horoskopą sudarė Druidai – prieš krikščionybę egzistavę kultų žyniai. Neseniai gavome vienos skaitytojos laišką, kuriame buvo pateiktas prašymas parašyti kiekvienam zodiako ženklui skirtus gėlių pavadinimus. Nemėgstu šitų gėlių, bet pasiskaičius akivaizdu, kad iš tiesų dažnai elgiuosi kaip tikras Gvazdikas Nekaltas. Tereikia išmokti atpažinti jų galias ir tinkamai jomis pasinaudoti.


Pasak žinovų, paprasčiausias būdas pajusti gėlių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...