2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Giraites seneliu namai

Giraites seneliu namai Nauji ir jaukūs senelių namai Kaune. Profesionali senelių globa, nuolatinė priežiūra. Neseniai duris pravėrė naujai ir moderniai įrengti senelių namai.

Giraites seneliu namai
Ilgalaikė, trumpalaikė globa ir slauga. Priimami įvairiomis ligomis sergantys žmonės. Teikiamos kokybiškos globos ir slaugos socialinės paslaugos. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis.
Giraites seneliu namai
Giraitės namai, VšĮ (Giraites Namai) 303367111.


Globos, rūpybos namai ir kitos socialinės paramos įstaigos. Privatūs senelių slaugos, globos namai. Mano mociute guli valdiskuose seneliu namuose. Giraitėje Kaune visai neseniai atsidarė nauji ir modernūs senelių namai. Laikina ir nuolatinė pagyvenusių žmonių ir žmonių su negalia globa ir slauga. Slaugytojų patirtis ir dėmesys, pastovi medikų priežiūra. Lietuvoje - mes Jums siūlome visas socialinės priežiūros paslaugas Jūsų namuose.


Ežerėlio slaugos namai prieš pusmetį atvėrė duris iš esmės atsinaujinę – čia atlikta.

Giraites seneliu namai
Visoje Lietuvoje vykstanti akcija „Knygų. Knygų Kalėdos“ praturtino bibliotekas ir vaikų globos namus. Socialinės globos-priežiūros ir slaugos namai. Mūsų tikslas - suteikti kvalifikuotą socialinę pagalbą ir priežiūrą senelių globos namų gyventojams, stiprinti. Pagyvenusių ir neįgalių asmenų priežiūra senelių globos namuose. DĖL vSĮ „GIRAITĖS NAMAI“ ĮSTAIGOS ASMENS stIKAToS PRIEZIUROS.


Kadagių gatvė 1, 54307 Užliedžiai, Kauno Apskritis, Lithuania. Local Business, Graphic Design, Printing Service.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...