2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Interjero elementai

Interjero elementai IE - interjero elementai Medžiagos baldų gamybai ir interjerams. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Interjero elementai, UAB (Interjero Elementai) 300869831.

Interjero elementai
Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. UAB „ASIGA“ specializuojasi nestandartinių baldų projektavime ir gamyboje. Mūsų produkcija skirta vartotojų gyvenamojo būsto, įvairių įstaigų, biurų interjerui. Interjeras, interjero elementai Lietuvoje, įmonių paieška Info.


Interjero elementai
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. INTERJERO ELEMENTAI, UAB, Įmonės informacija. Penki būtini interjero elementai, kad namuose būtų harmonija. Senovinė kinų fengšui teorija apibūdina. Turėklai – ne vien tik laiptų dalis, bet ir namų akcentas. Mūsų gaminių istorijoje yra šeimininkės nupieštas augalų motyvus atspindintis laiptų. Medinių interjero elementų ir detalių nuotraukos.


Grindjuostės, palangės, sienų ir durų apdailos skydai iš medienos. Bet yra ir tokių interjero elementų, kurie niekada neišeina iš mados.

Interjero elementai
Individualūs užsakymai pagal pasirinktą piešinį. Gaminami reklaminiai interjero elementai - įmonės pavadinimo, įmonės ženklo komponavimas interjere, originalių apšvietimo sprendimų įgyvendinimas. Gaminami iš masyvios klijuotos medienos ir faneruojami įvairių medienos rūšių faneruote: ąžuolo, uosio, pušies, klevo, raudonmedžio. Rengiant interjerą, galime pritaikyti ir pasiūlyti tinkamus interjero elementų aksesuarus, tokius kaip grindjuostės, medinės mozaikos, ar seinų apsiuvimas.


Vizualinė reklama Tūrinė šviečianti reklama Tūriniai ženklai ir skydai Reklaminiai pilonai Vėliavos ir stiebai. Latvijos įmonių rūmai geriausiomis šios kaimyninės šalies bendrovių. Spendimai gali būti integruoti į grindis, sienas, langus, lubas. UAB „Nydija“ jau 20 metų atliekame metalo apdirbimo darbus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...