2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Kaip pasisiuti sijona mergaitei

Kaip pasisiuti sijona mergaitei Padarykime pačios - TUTU sijonėlis mergaitei. Sulenkus kiekviena sijono dalis turėtų būti apie 35 cm. Susiūkite gumą, kuri bus sijono juosmuo.

Kaip pasisiuti sijona mergaitei
Sijonėlis siūtas 1,5 -2 m mergaitei. Nuspręskite, kokio ilgio bus sijonas ir gautą centimetrų skaičių padauginkite iš dviejų. Labai noriu pasisiūti, bet nerandu niekur,nei Burdose smile.


Reikia studentei mergaitei Danijoje atlikti darbą, tad tikrai būsiu dėkinga už pagalbą 4u.

Kaip pasisiuti sijona mergaitei
Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems50 žin. Viena suknelė, o variantų daugybė50 žin. Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos50 žin. Jei rišite labiau papurusį, ilgesnių juostelių sijonuką, mergaitei paaugus, galėsite. Taigi pradedam sijonukas mergaitei :). Interneto gūdžiame DiY (do it yourself) tankumyne radau kaip pasiūti gražų ir originalų sijoną, tad dalinuosi, o jau jūsų.


Cia yra 12 pamoku, kaip pasiuti ivairiu sukneliu vieno sablono. Turint gerą iškarpą ir tiksliai žinant darbo eigą, turėtų pavykti pasiūti kelnes. Prie sijonų priderinau ir galvos aksesuarus.

Kaip pasisiuti sijona mergaitei
Sveikos, gal kuri siuvotės vasarinį ilgą sijoną? Medžiagos nusipirkau ir čia baigiasi mano supratimas apie siuvimą :D Gal galite pagelbėti. Jei ieškote savitumo ir unikalių rūbų - pradėkite paieškas nuo savo spintos.


Sijonas ”tulpe” – kaip pasiūti sijoną namuose. Naujam gyvenimui galima prikelti net atsibodusius marškinėlius. Dydis: universalus, tinkamas nuo 2 iki 6 metų. Be to, galima kelias iskarpas sujungt i viena - pvz. Asortimente turime tiulinių - trijų sluoksnių, ir pūstų - PettiSkirt sijonų. Naujas rinkinukas mergaitei, Tutu sijonukas ir galvajuostė, galima pirkti sijonuką ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...