2016 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Kaštono mediena

Kaštono mediena Nors meninei drožybai naudojama įvairių medžių veislių mediena, bet konkrečiam. Kaštono mediena gelsvai pilka, minkšta, švelni, panaši į liepos, tik dar. Kone visi spygliuočiai pasižymi minkšta mediena - tačiau ne.

Kaštono mediena
Tačiau dažną namų savininką labiausiai domina ne kas kitas, o šio medžio mediena. Lietuvoje auga tik viena kaštono (Aesculus) gentis ir 6 jos rūšys, iš kurios viena – hibridinė. Mediena Kaitrumo grupė kaloringumas. Kaštonai gali gyventi iki 300 metų, jie atsparūs, nors gerai žydi tik šviesiose vietose.
Kaštono mediena
Mūsų krašte gali patys pasisėti, išdygti iš numestų sėklų.


Skirtumas tarp mažiausios ir didžiausios šiluminės vertės medienos siekė apie 50. Kai kuriose šalyse populiariausia kūrenimo mediena. Gelsvai pilka, minkšta, lengva kaštoninių šeimos medžio mediena. Termino ir apibrėžimo šaltinis (-iai):. Visuotinė lietuvių enciklopedija. Tik nupjauto juodalksnio mediena būna balta, vėliau kiek.


Kaštonų giria, UAB (Kastonu Giria) 176610377. Nedera pamiršti, kad I (aukščiausios) kaitrumo grupės mediena tinka tik didesniems šildymo katilams, tačiau ji netinka mažoms ir ypač.

Kaštono mediena
Siūlomas individualus namas iš gežbetonio karkaso, naudojama tik impregnuota šiaurės eglės mediena – patikrinta Skandinavijos ir Kanados individualių. Norėtume internetu įsigyti Luxdecor impregnanto kaštono spalvos. Paviršiaus specialiai ruošti nereikia, nebent pati mediena truputį. Dekoratyvins medienos impregnantas Luxdecor 5 ltr. Vidaus darbai Luxdecor - ekologiška impregnuojanti priemonė medienos dekoravimui ir apsaugai.


Kiekvienu atveju rauginama ir brandinama induose, pagamintuose iš vertingos medienos, pavyzdžiui, ąžuolo, kaštono, šilkmedžio ir kadagio, mažiausiai 60. Beržo mediena turi daug deguto, lengvai užsidega, yra kaitri, sudegus lieka mažai. Paprastasis kaštonas (lot. Aesculus hippocastanum, angl. Horse-chestnut) – kaštoninių (Sapindaceae) šeimos lapuotis medis. Kilęs iš Balkanų, tačiau dabar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...