2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Klasikines kelnes vyrams

Klasikines kelnes vyrams Klasikinės kelnės geriausiais pasirinkimas. Nebūtina savęs varžyti kostiumuose, tinkamai parinktos kelnės kartu su marškiniais sudarys pasitikinčio savimi vyro. Mes siūlome - išskirtines, atkreipiančias dėmesį kelnes, su kuriomis tikrai neliksite nepastebėti.

Klasikines kelnes vyrams
Platus asortimentas klasikinio ir sportinio silueto kelnių iš medvilnės ir funkcionalių medžiagų. Vyriškos laisvalaikio kelnės Vernon (Tamsiai mėlynos). Patogios ir kokybiškos, ypatingos ir išskirtinės kelnės vyrams. Perkant už 80 € ir daugiau, pirkinius Baltijos šalyse ir Suomijoje pristatysime nemokamai.
Klasikines kelnes vyrams
Prisijunkite prie AndMore programos ir gaukite premijas už kiekvieną.


Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Platus kelnių ir džinsų asortimentas už visiems prieinamą kainą. Blizgaus audinio klasikinės kelnės M 5,50 € 7,90 €. Mes turime kelnių vyrams tokių gamintojų kaip LONSDALE, ADIDAS, SLAZENGER, SOULCAL ir kitų. Naudokite aukščiau esančius filtrus. Sudėtis: 60% natūrali vilna, 35% poliesteris, 5% poliamidas.


Paveikslėlis 2 nuo KLASIKINĖS KOSTIUMINĖS KELNĖS nuo Zaros.

Klasikines kelnes vyrams
Priglundančios klasikinio stiliaus kostiuminės kelnės. Kostiuminės kelnės – 730 prekių. Puikiai tiks vyresnio amžiaus vyrams, tėčiams. Kiekvienas vyras čia ras jam patinkančias kelnes, nes čia vyriškų kelnių ypač gausu. Išsirinksite kelnes tiek darbui, tiek laisvalaikiui, tiek sportui. Ir, nors tuo metu prieš akis iškyla puikiai atrodančio vyro ar vaikino atvaizdas.


Taigi, 11 švarko ir kelnių detalių, į kurias reikėtų atkreipti dėmesį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...