2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Krikstynu puosimo idejos

Krikstynu puosimo idejos Nors pagal senąsias tradicijas rožinės detalės, simbolizuojančios Jėzaus Kristaus apsiaustą, buvo būdingos berniukų krikšto marškinėliams, šiais laikais rožinė. Jei krikštynas rengiate namuose ar gamtoje, tuomet maistas bus labai svarbus. Jei violetinė spalva jums patinka, šventės vietą bei vaišių stalą galite puošti.

Krikstynu puosimo idejos
Viena gražiausių ir įsimintiniausių progų gyvenime yra krikštynos. Tiesa, jų dažniausiai pats vaikutis neatsimena, tačiau tėveliams, krikšto. Stalo ir salės puošimas įvairiais atributais: dažais, gėlėmis, drugeliais. Krikštynų dekoravimas: įdomūs, originalūs patarimai bei idėjos.
Krikstynu puosimo idejos
Pas mus rasite šventinius ir krikšto drabužėlius visie.


Jus rasite didelį pasirinkimą krikšto k. Prie dekoracijų iš balionų siūlome derinti įvairias girliandas. Tai gali būti girliandos su kūdikėliais, vežimėliais, žydromis pėdutėmis. Krikštynos - svarbiausia tradicinė vaikų šventė, į kurią pasveikinti mažylio ir tėvelių susirenka giminės bei artimieji. Ar Jums svarbu šventės vietą puošti taip, kaip norite patys? Kadangi krikštynos – vaikų šventė, būtina pasirūpinti, kaip ir kur užimsite mažuosius. Post Tagged with girlianda, Izidoriaus krikštynos, krikštynos, krikštynų puošimas, Meškiukas, oranžinė, Ruda, saldus stalas, šokoladinė, vardinė girlianda. Labai super idėjos manau reiks pasinaudoti čiulptukais ar pelytėm.

Krikstynu puosimo idejos
Tegul jūsų šventės vieta atrodo originaliai.


Dekoravimo idėjos ir pavyzdžiai SPAUSTI ČIA. Užklijavau ant šompano etiketes "krikštynų nektaras". Kūdikio krikštynos: idėjos ir patarimai. Tikriausiai visiems teko girdėti nuomonę, kad krikštynos – tai suaugusiųjų vakarėlis. Naudingi patarimai ir idėjos krikštynų šventei. Stengėmės, kad bendra visuma derėtų prie šventės idėjos – Angelų.


Mes dukros krikstynas sventeme gamtoje, buvo pastatyta balta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...